Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Earth hour

Publicerad 2012-03-31 22:11:55 i Stella,

Kanske ett par minuter sena, men sedan inget fusk. Godnattsagan fick bli i skenet av stearinljus! Så här skulle man nästan ha det varje kväll :)

Torsdag

Publicerad 2012-03-29 22:00:22 i Stella,

Ikväll har jag och Stella varit och handlat. Det är nämligen min tur att ha fredagsfrukosten på jobbet imorgon.

Stella tyckte var dags att plocka fram hennes converse när jag satte på mina och det höll jag med om.

Nytt inköp

Publicerad 2012-03-28 19:48:17 i Stella,

Vi har börjar prenumerera på Barometern igen, 100 nummer för hundra kronor - vilket kap. Det har nästan redan betalats sig själv för i förra veckan så fick jag se en annons att Stadium firade 25 år och detta firade de med specialpriser på utvalda produkter.

Jag köpte ju ett par gåskor från Reebook för ett år sedan (eller nåt sånt), sådana där med luftkuddar under som ska träna ben och rumpa lite mer. Jag velade då ett bra tag om jag skulle ta i skin eller sådant där tunnare material som släpper igenom luft lite mer. Valet föll då på ett par svarta i skinn och dessutom i stl 39, vilket är konstigt då jag egentligen har 40, så de har varit liiite för små hela tiden. I alla fall på vänsterfoten som verkar vara lite större än högerfoten.

Men för att göra en lång historia kort så hade de nu den andra varianten på specialpris för endast 500 kronor, de kostar normalt över 1100 kronor så jag tvekade bara någon sekund innan jag slog till. Fina va?

Stellas kompis

Publicerad 2012-03-28 19:36:52 i Stella,

I julklapp av farfar och framor Lotta fick Stella en hund som både skäller, gnyr och öppna och stänger ögonen. Jag vet inte om den har fått något namn ännu, det verkar vara något nytt namn varje gång man frågar!

Men den är i alla fall lite av en favorit. Den matas med hamburgare, klappas och pussas på och så får den kolla på tv i soffan när Stella ska sova.
Puss på dig vovven.
Lite suddiga bilder men jag hoppas ni ser ser hur Stellis pussar på sin fina hund!

Cykelpremiär

Publicerad 2012-03-19 18:23:45 i Stella,

Så var det äntligen dax att ta ut cykeln och ta en provtur runt kvarteret. Det gick bättre än väntat, det var lite svårt i början att både trampa och styra samtidigt!
Lite hjälp behövdes, pappa Mikael har ju varit på kick off hela helgen så moster Fia fick komma ner från Göteborg och hålla oss sällskap.
Men på slutet gick det som sagt riktigt bra! Nu väntar vi bara på att de kommer och sopar upp allt grus och så väntar vi förstås på att våren skall komma på riktigt så vi slipper overall!

Som sin far

Publicerad 2012-03-18 09:31:22 i Stella,

Men söt ändå!

Här sitter Stella med sina tre datorer, som hon säger själv: titta mamma, tre dator!

Våroutfit.

Publicerad 2012-03-17 22:40:21 i Stella,

Stella fick ju en ny rosa skaljacka och vindfleece av mormor och morfar i julklapp. För att klara av sandlådan och annan dagislek så behövdes det ett par skalbyxor till. Så förra lördagen så åkte vi in till Git på Polarn o Pyret och fixade ett par marinblåa överdragsbyxor.

Så här fin blev Stella, nu fattas det bara en fin vårmössa!
Och just det, ett par knallrosa joggingdojjor vill Stellis oxå ha, mamma Persson har sett ett par jättefina addidas som vi nog måste investera i!

Grillpremiär!

Publicerad 2012-03-17 22:33:09 i Stella,

Såg när jag tömde kameran idag att jag hade en del kort från förra helgen som jag inte visat er.

På söndagen åkte vi til Skälby tillsammans med My och Sara, vi tittade på djuren och lekte på lekplatsen.
Soligt var det!
Stella tyckte väl inte jättemycket om djuren... får nog åka dit lite oftare så hon inte blir så rädd!

Att hoppa på studsmattan var däremot mycket roligare.
Frammåt lunchtid begav vi oss hemmåt. My somnade i bilen på väg hem vilket gjorde att hon och Sara missade årets första grillning.

Stella läser tidningen medans mamma och pappa försöker få fart på grillen.

Det tog lite tid men till slut fick vi fart på grillen och kunde få i oss ett par korvar innan det var dags för även Stella att sova lite middag i vagnen.

Sjukstuga

Publicerad 2012-03-06 14:24:16 i Stella,

Idag har vi sjukstuga här hemma. Stella är sååååååå snorig. Jag fattar inte var allt snor kommer ifrån, det är typ litervis av gul/grönt snor som rinner från näsan hela tiden och sedan har hon börjat hostas titt som tätt så det blev att stanna hemma med mamma idag och så får det bli hemma med papsen imorgon.

Men i övrigt är hon ju pigg och inte alls hängig eller gnällig - så det är ju skönt!


Så vi har tvättat och diskat och dammsugat och tvättat golvet - pju!

Men så har jag ju värdens bästa hjälpreda oxå!

Nej nu får jag nog gå upp och väcka Stellis så att hon inte är vaken hela natten...

Nya köksgardiner

Publicerad 2012-03-06 14:16:13 i Stella,

Om ni kommer ihåg så satte jag ju upp julgardiner innan jul. De sitter fortfarande kvar. Tank

I helgen när jag och Stella var hemma i Sibbhult så var jag och mamma inne en sväng i gardinaffären hemma i Sibbhult och där hittade jag ett tyg som jag tycker om. Det finns i tre färgställningar och nu vill jag ha lite smakråd!

Vad tycks? Jag har nog min favorit klar, vilken är din?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela