Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Höstlov

Publicerad 2011-10-31 10:32:47 i Allmänt,

Idag har jag och Stella minihöstlov! De har nämligen stängt på dagis, någon utbildningsdag eller vad det nu var. Men imorgon är det som vanligt dagis och jobb igen!

Stella och pappa bygger koja!

Publicerad 2011-10-31 10:30:03 i Allmänt,

Igår söndag började vi nedmonteringen av Stella spläjsäng. Tanken är att den skall bort och att vi skall köpa en fin byrå som hon kan ha sina kläder i. Men så länge vi inte har fixat en ny byrå så tänkte vi att spjälsängen får stå kvar, men vi tog ner ena långsidan så den nu mer fungerar som en soffa.
En soffa som visade sig vara utmärkt att göra om till en koja!

Vi väntar och väntar

Publicerad 2011-10-27 21:07:09 i Allmänt,

Vi står på tågstationen och väntar på pappa Mikael som varit i Göteborg på jobb. Men som vanligt är tåget försenat så idag blir det senare i säng för Stella än vanligt...

Vi provar!

Publicerad 2011-10-20 19:02:35 i Allmänt,

Jag och stella provar kläder! Nu i helgen ska vi på 60 års-kalas (Marie & Pär har fyllt 30!) och nästa helg ska vi till Järna på dop. Jag har lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig så jag passade på att prova lite och givetvis ville Stella oxå kolla in vad garderoben hade att erbjuda. Men till helgen blir det en rosa velourklänning för Stellas del, som moster köpte när vi var i Göteborg! Får se om den klänningen jag klickade hem på tradera igår hinner komma till nästa helg, annars blir det nog den rosa i repris. Till mig själv är det dock inte lika enkelt... Får leta lite till i garderoben helt enkelt.

Stella går till jobbet!

Publicerad 2011-10-18 16:15:32 i Allmänt,

Idag är vi hemma lite tidigare för vi har varit hos doktorn som kollat på Stellas fot eftersom hon började halta igår på dagis och gör det fortfarande. Men de kunde inte hitta något fel, så nu skalar jag potatis till middagen medan Stella passar på att gå till jobbet en sväng! Jag är tydligen på dagis och Stella ska åka bil till jobbet.

Hej då säger hon och så går hon iväg med min väska på axeln och vinkar!

Mora träsk

Publicerad 2011-10-17 20:02:13 i Allmänt,

I söndags var jag och Stella och tittade och lyssnade på Mora träsk. Väldigt spännande tyckte Stella som satt dom ett ljus hela föreställningen väldigt koncentrerad!

Mer Göteborg

Publicerad 2011-10-10 22:19:01 i Allmänt,

Vad gjorde vi då i Göteborg? Jo vi shoppade, både jag och Stellis fick lite nytt till höstgardroben, kanske mest Stellis...
Här provsitter Stella en gungstol i den fina leksaksbutiken i Haga (som jag inte kommer ihåg vad den heter) Det blev inget inköp den här gången men mycket inspiration till den kommande önskelistan inför jul och födelsedag!
Stella har ätit pannkakor så det räcker för flera veckor!
Och så har vi gått i de härliga backarna i Slottsskogen och tittat på djuren!
-Ser ni sälen?!

Det var lite av det vi har gjort i helgen, vad har ni gjort?

Göteborg

Publicerad 2011-10-10 22:07:04 i Allmänt,

I helgen var jag och Stella på besök hos moster Sofia i Göteborg. Det var en lite procedur att ta sig dit, men efter buss till Alvesta och sedan ett par tågbyten och resa via Nässjö och Falköping så kom vi äntligen fram om än två timmar försenade. Som tur var och av erfarenhet så hade jag stoppat med yoghurt, banan, kex och vatten till Stella så hon var glad och nöjd. Hon hade ju tjatat om att vi skulle åka tåg till Fia nu i flera veckor så hon hade nog varit nöjd så länge hon fick åka tåg!
image description

Sjuk?

Publicerad 2011-10-05 22:03:24 i Allmänt,

Skulle inte tro det, att Stella är så sjuk alltså! Idag har det varit full rulle från morgon till kväll.

Imorse gick jag och Stella en tur till biblioteket och sedan till affären för att till sist stanna till vid lekparken innan det var dags att gå hem!

Imorgon är det Stella som går till dagis och jag får jobba de tiderna som jag tänkt!



Höstblåsor

Publicerad 2011-10-03 10:40:21 i Allmänt,

Idag är jag och Stellis hemma. Stella har sovit så himla dåligt inatt och klagat över att hon har ajaj i munnen. De varnade på dagis i förra veckan att det gick höstblåsor och det verkar inte bättre än att Stellis nu har fått detta:(

Men just nu kan jag inte säga att hon verkar så sjuk... Hon springer omkring och pratar och pratar och pratar om allt mellan himmel och jord. Det sista jag hörde var att nallen hade ont i rumpan, och så åkte den ner på golvet för att få lite salva och så nappen och snutten förstås!

Sibbhult

Publicerad 2011-10-01 18:14:02 i Allmänt,

Nu är vi i sibbhult och jag testar att blogga från min nya iphone! Passar på att nämna set här med så att så många som möjligt får mitt nya nummer då min gamla fån var en jobbtelefon... Så den lämnar jag tillbaka på måndag och sedan är det nog ingen som kollar av den.

Iallafall! Mitt nya nummer är 0735 30 33 41

Nu skall det göras äppelpaj och tåstekas potatis!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela