Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Utflykter

Publicerad 2019-08-25 09:14:26 i Allmänt,

Att hoppa in i bilen och åka iväg nånstans för att bara komma hemmifrån lite, för att titta på något eller för att fika är något som vi gjort mycket i sommar. Det behövs inte så mycket men skönt ibland att bara byta miljö för en stund.
(null)
(null)
(null)
Så var det när vi packade in oss i bilen och åkte till Pataholm. Vi gick nere vid vattnet och de små bryggorna och kollade på båtarna och sedan gick vi till det mysiga caféet och fikade. Somliga på glass, annan på våffla med sylt o grädde, någon med smörgås och nån med morotskaka!
(null)
(null)

Lådbilslandet

Publicerad 2019-08-06 21:37:58 i Allmänt,

Så åkte vi äntligen till lådbilslandet uppe i Löttorp på norra Öland. Vi pratade redan förra året om att åka men det blev inte av och det var nog tur för milo hade nog varit för liten förra året.

(null)
Vi hade packat kylväskan full med mat o fika och så var vi på plats strax efter de öppnat och åkte inte hem förren strax innan de stängde. En toppendag helt enkelt.

(null)

(null)

(null)
Förutom att köra de små bilarna så fanns det även karuseller som man fick åka hur mycket man ville, klätterställning, rutchkana, flotte och hinderbana.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Det ingick fem biljetter i entrén och först tyckte vi de lät lite, men eftersom de kunde åka varje grej mellan 10-20 minuter så blev det ganska mycket.
(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi hade en jättebra dag och barnen frågade typ dagen efter när vi skulle åka dit igen! Det var lagom mycket folk, nästan inga köer alls så det kan verkligen rekommenderas!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela