Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Melodifestivalen

Publicerad 2013-02-17 18:28:04 i Stella,

Eller ska vi säga: "en riktig jä**a schlager"-festival kollade vi på i lördags. En riktig favorit om du frågar Stella, hon sitter så fint i soffan och kollar med stora ögon! Igår var "gubbarna" hennes favorit... men det är klart den var väl trallvänligast!
 
En annan favorit just nu är popcorn. Den röda mattan såg ut som en flugsvamp med fullt av vita prickar efter att Stella (och kanske även mamma) gått loss i popcornsskålen.
 
Sista låten (hon med kroppsstrumpan) verkade oxå vara en liten favorit den med för där åkte hon upp och dansade framför tvn och försökte hänga med i movesen!
 

Pappas flicka

Publicerad 2013-02-17 18:12:44 i Stella,

I fredags var som sagt Stella hemma med pappa. Här kommer lite bilder:
 
Det pusslades, i fina nya klänningen som Stella fick av Sofia när vi var i Göteborg.
 
 
 
Och så städade de hallen, eller Stella städade iallafall utifrån de bilderna som finns!
 
Vad ska man säga om detta då???
 

Alla Hjärtans dag!

Publicerad 2013-02-17 17:55:54 i Stella,

 
Efter en veckas sjukdom var så Stella äntligen tillbaka på dagis igen i onsdags den 14 februari. Det var dock inte så länge det höll i sig, efter lunch så ringde dagis och då hade Stella somnat och de tyckte hon var varm och inte helt kurrant... det vara bara att åka och hämta Stellis igen. Hemma hade vi inget mellanmål så det fick bli en runda till affären där Stella köpte ett paket med goda flingor som hon sedan åt tre skålar av när vi kom hem. Så himla sjuk tyckte jag nog inte hon var utan hon var nog mest trött efter att ha varit sjuk och stillasittande i en vecka så blev det för mycket med dagis en hel dag. Men hon fick vara hemma på fredagen och vila upp sig lite extra med pappa.
 
Alla hjärtans-dag firade vi iallafall med god mat och blommor och kakor och fint kostverk av Stella.
 
Alla hjärtans kort från mormor och morfar.
 
Fina blommor från mamma till pappa, eller var det tvärt om?! och så Stella konstverk förstås!
 
och förstås vaniljhjärtan till efterrätt.

Lattjo på Lattjoland!

Publicerad 2013-02-03 15:09:18 i Stella,

Igår lördag var vi på Latttjoland allihop. Stella hon åkte rutchkanor, hoppade på studsmattan, badade i bollhavet och kröp runt.
 
 
 
 
 
 
 
Jag uppskattar inte riktigt den snurrade rutchkanan lika mycket som Stella...
 
Idag har vi inte gjort många knop. Stella började dagen med att kräkas upp fukosten och min "förkylning" som bestod av hosta och lite halsont har nu utökats med massa snor och täppt näsa om varannat och sedan lite huvudvärk på det! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela