Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Födelsedag nr 37!

Publicerad 2017-06-26 20:54:04 i Allmänt,

Min 37:e födelsedag firades på Öland, närmare bestämt på Seasalt i Färjestaden.


Bara bilder på lilleman av någon anledning. Efter lunchen gick vi ner till vattnet, några skulle känna på vattnet!

sedan åkte Stella och Mikael vidare då Stella skulle på kalas hos en kompis på Öland. Vi andra åkte hem och njöt i solen innan det var dags att tända grillen.

First aid kit

Publicerad 2017-06-26 09:01:33 i Allmänt,

Ligger lite efter här i bloggen, får se om det kan ordna till sig snart!


Jag och Mikael var och tittade på first aid kit i slottsruinen den 16 juni. Mamma o pappa passade barnen så vi kunde tjuvstarta firandet av min födelsedag!

Regnet hängde i luften men vi hade våra regnjackor och det kom aldrig någon riktig skur så det var bra. De är ju superduktiga och så coola tjejerna i first aid kit! så jag tycker det blev en väldigt bra start på födelsedagen och vi hade en mycket mysig och trevlig kväll!

Skolavslutning

Publicerad 2017-06-16 11:19:01 i Stella,

Idag var det dags för skolavslutning för Stella som ju slutar första klass!

Avslutningen hölls precis som förra året i förlösa Kyrka, prästen Sussie och nya rektorn pratade lite annars var det bara massa sång från alla barn klassvis. Det är så fint ordnat! Hela kyrkan var proppfull när vi kom strax efter åtta, men vi hittade en plats att klämna ner oss på.

Det var ju en liten person som hade svårt att sitta still... Mikael fick jaga!


Tyvärr började det regna lite smått när det var dags att tåga ut, eller springa ut!

Fina fröken Emma hade gjort fina medaljer till alla elever och sa att hon redan längtade till tvåan, fast att det kanske skulle bli skönt med ett sommarlov först! Sedan sjöng klassen sin fredagslåt, lite modifierad: "nu är det slut på skolan det är dags för sommarlov" (sjungs med melodi från olw reklamen, ni vet "nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys")

Hemma väntade en liten present (som de tittat på i affären länge och tjatat om) såpbubbelsvärd, nu ska vi in till stan och ta en avslutningsfika på espressohouse enligt önskemål från Stella  sedan kommer mormor och morfar i eftermiddag.

Sjukstuga

Publicerad 2017-06-16 10:47:39 i Allmänt,

Huj vilka veckor vi har haft så här innan skolavslutning o allt. Milo började kräkas på  nationaldagen när vi åkte hem från Falkenberg. Feber, väldigt hängig och så kräk på det, inte kul.


På natten mellan torsdag och fredag blev sedan Matheo sjuk. Och det var en envis baskelusk, tror han kräktes sista gången i måndags. 

Men igår var Matheo på förskolan för sin sista dag och det ser ju ut som vi andra klarade oss undan. Stella hade sin avslutning idag så den klarade vi iallafall, vi var lite oroliga ett tag när Stella fick feber i onsdagskväll. Men det var nog bara vanlig förkylningsfeber för hon snorar och klagar lite på huvudvärk. Men nu är det ju som sagt sommarlov så nu ska vi vila upp oss i tio veckor!

Liseberg 2017

Publicerad 2017-06-04 18:19:26 i Allmänt,

I går lördags packade vi in hela cirkusen i bilen och begav oss mot Liseberg där vi mötte upp farmor carina, Mathilda, Novalie och Victor. Vi började med ett besök på Evert Taubes restaurang och lite mat, när vi var klara kom det en stor kanin utanför fönstret till Milos stora glädje.

Vi hade tur med vädret, lagom varmt och soligt, det kom några droppar regn vid sextiden men då gick vi till spelhallen där Matheo körde racerbil och Stella styrde sån där klo som fångar gosedjur. Tre gosedjur fick vi med oss hem, men inget choklad eller godis denna gång!

Matheo sa från början att han inte skulle åka någon karusell. Det slutade med att han åkte farfars bilar, flygplanen, de små radiostyrda bilarna och båtarna där där man får körkort. Stella hon åkte oxå dessa plus colerado, flumride och de stora radiobilarna. Milo han fick nöja sig med farfars bilar. 

Sommar

Publicerad 2017-06-01 17:25:51 i Allmänt,

Idag var äntligen solen tillbaka efter ett par dagar av moln och blåst. Så idag blev det en långpromenad direkt efter lämning och nu i eftermiddag har vi varit ute allihop. Mellanmålet intogs såklart på nya bänken.

Emellanåt leker de så fint barnen!

Och efter att ha krupit hål på andra paret byxor nu så kanske vi bör inleda en offensiv vad gäller operation "sluta kryp börja gå!" Stella övade med Milo idag.

Nu är grillen tänd och vi väntar på Mikael som är å klipper sig, sedan blir det grillad färskkorv, kött, halloumi med potatissallad, pasta och grönsallad till middag, mums!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela