Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Söndag

Publicerad 2018-04-15 18:05:43 i Allmänt,

Så har ytterligare en vecka gått, vi är ganska friska - bara milo som fortfarande äter antibiotika. Han är förövrigt superduktig på att ta sin medicin. Lite övertalning och muta i form av något att dricka eller som idag en bit kexchoklad och så gapar han så duktigt! En annan får ju rysningar av bara lukten. 

Igår var Matheo på sitt första kalas, hos Amanda som fyllde fyra och idag har Stella varit på Majas och Leias kalas. Annars har vi inte gjort många knop denna helg. 

(null)
De stora barnen har badat. Inte i avloppsvatten utan de har haft i en badbomb från Lush som gjort vattnet rosa/brunt.

(null)

(null)
Jag och Milo har tagit det lugnt o kollat på tv.
(null)
Nu är det dags att sätta på potatisen och steka korv, Stella har beställt potatismos och korv.

De där sjukdomarna...

Publicerad 2018-04-09 09:20:12 i Milo,

De här första månaderna på 2018 har nog tagit rekord i sjukdomar. Om det var magsjuka före jul så har det varit feber och förkylningar nu. Tar i och för sig hellre feber än det andra men någon måtta kan det ju vara. Var hemma hela veckan innan påskveckan, och sedan fick milo feber igen under påskafton och påskdagen. Sedan vart han bättre men så i onsdags när jag hämtade från förskolan så hade de mätt 38,6 i temp på lilleman igen.

(null)
Tyckte han blev bättre under fredagen men så vaknade han upp efter sin middagslur på lördagen och var jätteledsen och höll sig för örat och sa aj! När det inte blev bättre efter alvedon så ringde vi och fick tid hos jourläkare halv nio på kvällen... och tur var det. För det visade sig att det var dubbelsidig öroninflammation, halv nio var vi där och tjugo minuter senare stod jag på apoteket och hämtade ut antibiotika som han sedan fick första dosen av redan senare på kvällen. 

Tycker han piggat på sig snabbt ändå men sov gott över två timmar i vagnen idag när jag var i lekparken för att rasta de andra två nedan Mikael var på fotboll. Det visade sig vara perfekt läge på vagnen att sova i när jag var fällde halvvägs.

(null)
Vi höll oss på avstånd så det mesta av skriken från alla barnen inte hördes ner i vagnen, för det märktes att folk är sugna på vår och värme när lekparken fylls med folk! Nu är vi hemma imorgon oxå men sedan hoppas jag att han är redo för förskolan så jag gå och jobba lite.

Påsken 2018

Publicerad 2018-04-08 23:06:47 i Allmänt,

Så har påsken kommit och gått. På skärtorsdagen åkte vi till farmor, Mathilda och Novalie i Falkenberg. Det var god mat, besök hos Lars, Carolina och Leonard, äggjakter och en runda på gekås som stod på schemat.
(null)

(null)

(null)
Det var inte en äggjakt utan tre! Som tur var hade påskharen inte bara godis i ägget utan i det första var det även en liten boll, det andra ägget innehöll en liten ficklampa och lite godis och det tredje innehöll praktiskt nog en tandborste! 
(null)
Nu var det ju inte vilka tandborstar som helst utan de blinkade och lät oxå!

Vi hann även med en runda till stan. Och tänk vad bra det är ned en lillebror med pigga ben och en kusin som kan köra vagnen när man har trötta ben och hungrig mage.
(null)

(null)

(null)
Där såg vi bland annat dessa påskfina mopedister!

(null)
Det badades rejäla skumbad.

Så när vi var tillbaka i Kalmar igen på söndagen var det ett trött gäng. Det var ju fortfarande påsklov så då kan det hända att man somnar både bredvid ägg och padda.
(null)

Våffeldagen

Publicerad 2018-04-01 23:27:44 i Allmänt,

Det var ju våffeldagen förra söndagen och givetvis så gjorde vi våfflor här hemma!!
(null)

(null)

(null)

(null)
Efter en vecka av vab så är det ju perfekt att ladda upp med våfflor inför arbetsveckan!

(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela