Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Sportlov

Publicerad 2019-02-22 21:51:21 i Allmänt,

Så vart det äntligen sportlov, vilket betyder att vi klarat av största delen av vabruari... i år lyckades vi pricka av feber, hosta, öroninflammation och lite kräksjuka. Så nej, ingen hel arbetsvecka denna månad, nya tag i mars helt enkelt!

I måndags var jag ledig för att det var lov, så jag o barnen tog en sväng till Ikea!

(null)

(null)
Och med mat i magen åkte vi sen vidare till skällby för att leka på lekplatsen o titta på djuren. 

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

Efter ett matheo klättrar upp högt i det höga klätternätet och inte vågade klättra ner själv så en annan hjälpsam pappa fick klättra upp och böra ner honom gick vi upp till djuren och klappade både får och kaniner. Grisarna var på semester i Växjö så dom missade vi. Givetvis hade vi bunkrat upp med ikeafika, bokstavskex och smoothie. När jag började tappa känseln i tårna så var det dags att åka hem.

Idag fredag har jag oxå varit ledig och de stora barnen och jag har varit å badat på äventyrsbadet sedan blev det mc Donaldslunch och i eftermiddag var Stella, milo och jag på stan för att fixa födelsedagspresent till Siri och Iris för imorgon ska vi till Skåne och på kalas hos kusinerna på Nygård.

Äntligen snö

Publicerad 2019-02-03 19:13:35 i Allmänt,

Lite snö har det varit hela veckan, men igår kväll och under natten kom det nog 15 cm till så efter frukost idag var det backen som gällde.  Även farmor och kusin Novalie var med, även om de inte fastnade på bild.

(null)

(null)

(null)
Vi åkte å åkte tills det var dags att gå hem o äta spagetti o köttfärssås innan det var dags att skjutsa farmor o Novalie till tåget.

Sedan tig vi det lugnt nån timme innan vi pälsade på oss igen och tog med oss madrasserna o snowracern och gick till backen igen!

Efter en timme var barnen lagom trötta och vi gick hem och värmde oss med varm choklad. 
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela