Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Mina konstnärer

Publicerad 2018-11-27 13:21:52 i Allmänt,

Stella har ju alltid ritat och målat en massa! Nu börjar även pojkarna intressera sig. På kylen hänger det just nu tre alster, ett från varje barn! 

(null)

(null)
Än då länge så ser man vem som är vems, eller?!
I helgen som gick så pysslades det även små tomtar, så nu är det tomteinvasion i hallfönstret!

(null)

Själv har jag fixat med lite hyacinter som jag hoppas slår ut till första advent!
(null)

1000 lyktor

Publicerad 2018-11-21 20:22:08 i Matheo, Milo,

I fredags på internationella barndagen tändes det upp fler än 1000 lyktor på Stortorget inne i Kalmar. En manifestation för att synliggöra barnen i det offentliga rummet - eller nåt! Mysigt är det iallafall!

(null)

(null)

(null)
Stella har uppvisning på Kalmar teater nästa tisdag och skulle öva på fredagskvällen så då skjutsade jag o pojkarna in henne och sedan åkte vi vidare in till Stortorget för att titta på alla lyktor. Både Matheo och Milo hade varit med och gjort lyktor på förskolan och Milo var ganska angelägen om att hitta sin lykta...

Halloween

Publicerad 2018-11-21 19:58:22 i Allmänt,

Det var ju ett tag sedan, men vi var ju å hälsade på Sofia och Vera i Göteborg vid alla Helgona och då gick vi till Liseberg på fredagen. Vi har ju varit där nu ett par år och alltid haft tur med vädret, men det hade vi inte nu. Det regnade när vi kom dit så vi fick köpa fina regncapar att ha på oss gör att inte bli helt genomblöta. Sedan var det uppehåll ett tag och vi åkte karuseller o köpte churros och sockervadd. Framåt kvällningen började det regna igen, men då packade vi alla in oss i det stora pariserhjulet och åkte några varv och sedan tog vi spårvagnen hem till munthes och gjorde hamburgare och kollade på tv o åt godis!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På lördagen tig vi en liten tur på stan, inte det lättaste med fyra barn. Men Stella hittade en jättefin kjol och blus på Zara, där Milo för övrigt träffade på en av sina dagisfröknar! Han satt ju inte så fint i vagnen under hela resan som han gjorde de minutrarna vi pratade med fröken Matilda! Sedan gick vi o fikade och precis innan tåget skulle gå hem mot Kalmar svängde vi förbi mc Donalds för att fixa lite färdkost.
(null)

(null)

(null)

(null)

Falkenberg

Publicerad 2018-11-03 17:51:30 i Allmänt,


Så har det varit höstlov och jag och barnen sitter på tåget hem från Göteborg där vi varit och hälsat på Sofia, Vera och Liseberg.

Förra veckan var vi dock i Falkenberg och hälsade på farmor, Mathilda och Novalie. Mikael skulle ställa av Porschen så då packade vi in oss i bilarna och begav oss.

(null)

Jag och Mikael passade även på att ta en sväng till gekås och fixa lite julklappar. Så skönt att ha en hel del julklappar redan fixade faktiskt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag och barnen tog en sväng till lekplatsen medan Mikael och Carina fixade middagsmaten på Ica.

Vi kollade även in mathildas och Novalies lägenhet.

(null)

(null)

Innan vi vände tillbaka till Kalmar på söndagen så skulle ju Mikael fixa iordning bilen för vinterförvaringen.

(null)

(null)

(null)

I måndags var det stängningsdag på fritids och förskolan så då var jag ledig och hemma med barnen, skönt med en dag hemma att fixa och dona då vi skulle åka till Göteborg redan på torsdagen igen!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela