Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Veras dop

Publicerad 2018-02-27 21:41:01 i Stella,

Kusin Vera döptes förra helgen i Göteborg och vi var såklart där.  (null)
Vi åkte upp på lördagsmorgonen och mellanlandade hos Sofia innan vi begav oss till kyrkan för att öva lite innan då jag och Stella skulle sjunga i kyrkan. Stella sjöng gud som haver barnen kär och jag sjöng Vart du än går.

(null)
Efteråt var det kalas i församlingshemmet med goda smörgåstårtor och efter det en massa godsaker.
(null)

(null)
Mycket folk och många barn!
(null)
Men alla var nöjda o glada. Vid sextiden gick vi hem till Sofia å Calle, åt lite mer, drack nån GT och så skulle vi kolla lite på mello men det gick så där... så till slut gick vi med två sovandes pojkar till hotellet. Vi fick sällskap av en något vinglig Calle och Eric som fortsatte uppe i skybaren med Sebastian o Mikael.  Ja så gick det till när Vera döptes!

Alla ❤️ dag!

Publicerad 2018-02-27 21:01:33 i Allmänt,

Ja nu var det ju ett tag sedan men det var ju alla hjärtans dag härom veckan!
(null)
Det var så mycket godis o presenter så det var inte klokt. Kärlekste, chokladpraliner, hjärtanklubbor och hjärtanblock att rita kärlekshälsningar i och så hade matheo gjort en fin ljuslykta på förskolan och Stella hade gjort ett superfint kort till mig o Mikael. Vad mer hade man kunnat önska sig?!

(null)

Fettisdagen

Publicerad 2018-02-16 18:00:56 i Allmänt,

Den här veckan har det varit både fettisdagen och alla hjärtans dag, en himla massa firande alltså! Men först ut fettisdagen.

(null)

(null)

(null)

(null)
På tisdagar så har Stella nycirkus inne i stan, då åker jag och pojkarna in och lämnar henne och sedan går Mikael och hämtar henne så tar de bussen hem. I tisdags så hade de även massa semlor med sig hem!

Vabruari

Publicerad 2018-02-16 17:50:45 i Allmänt,

Januari började inte bra och februari har inte varit bättre. Vet ärligt talat inte när jag jobbade en hel vecka sist. 

(null)
Nu har det varit feber, matheo först och sen Stella. Milo har, peppar peppar, klarat sig än så länge.
(null)

Finbesök

Publicerad 2018-02-05 21:37:13 i Allmänt,

I helgen var mormor, morfar, Sofia och Vera häroch hälsade på. Det var kalmarpremiär för Vera och jag tror hon gillade det här!
(null)
Eller inte, det var kanske en aning mer ljud och tumult hos oss än vad hon är van vid.
(null)

Januari

Publicerad 2018-02-05 21:25:36 i Allmänt,

(null)
Det har varit en månad med mycket sjukdomar och vabbande. Nu är vi nog peppar peppar på banan. Förra veckan jobbade jag hela veckan förutom i onsdags när jag fick hämta Matheo på förskolan då han slagit i framtänderna på handfatet. Vi var en tur till tandläkaren som konstaterade att vi varit där fyra gånger tidigare för samma problem! Som tur var så var det inget mer som hände så det är bara avvakta och se om de permanenta tänderna har påverkats av alla törnar.

(null)
Så här såg det ut förra helgen när jag och milo vaknade tidigt, sen dess har det hänt en del. Mormor, morfar, Sofia o Vera har varit här och så fyller ju pappa Mikael år idag - stort grattis igen honey om du läser här!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela