Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Tvätta bilen

Publicerad 2012-02-27 10:42:17 i Stella,

är roligt - tycker Stella i alla fall!

Vi var som sagt ute en lång stund  i det fina vädret i söndags. Jag och Stella hjälpte Mikael att tvätta bilen och så grejade vi lite i trädgården och sopade trottoaren, så nu kan sopbilen komma och sopa upp allt grus så att det kan bli vår!

Först måste man ju spola av bilen.
Sen tvättar man med shampo!

Blå himmel och sol

Publicerad 2012-02-26 11:26:51 i Stella,

Vad vi längtar till våren och sommaren när det är så här fint väder som det är idag. Idag har vi tvättat bilen och sopat trottoaren ren från smågrus och nu går jag och plockar lite grenar och annat i trädgården medan Stella gräver i rabatten!. Man tager vad man haver som sagt!

Shopping

Publicerad 2012-02-19 20:20:14 i Stella,

Det är farligt att gå på stan med Stella och shoppa. När hon numera ser något hon tycker om - vanligtvis en kläning så skall hon prova den, det kan räcka att hålla den mot magen eller så vill hon in i provhytten och ta den på sig. Sedan om hon fortfarande gillar den så ska hon gå och betala den... så idag blev det en turkos tunika/klänning med bambi på inköpt, fast min tanke var att jag skulle hitta något till mig!

I Lördags så hittade vi ett jättefint underlägg till Stella så nu kanske jag inte behöver tvätta våra andra underlägg, som är av tyg, så ofta längre!
Nu kommer det inte dröja länge innan hon kan rabbla hela alfabetet!

Nya frukostfavoriter

Publicerad 2012-02-19 20:13:05 i Stella,

Stella har fått en ny frukostfavorit, eller snarare två. Flera dagar den här veckan har Stella vaknat lite tidigare än vanligt och varit sugen på "äggula" när jag och Mikael försöker få i oss lite frukost på morgonen. Så då är det bara till att göra äggröra till lillplutten - för det är ju det hon menar när hon vill ha äggula! Men nu så har hon även börjar prata om fil och att hon brukar äta fil med kryddor och kuddar på dagis.

Så när vi var och handlade i fredags så köpte vi hem lite fil och det har hon sedan ätit efter den sedvanliga "äggulan". Imorse åt hon äggröra på två ägg samt en stor skål med fil!
-Mums!

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2012-02-14 19:46:47 i Stella,

Idag är det ju alla hjärtans dag - det har ni väl inte glömt!

Här har vi firat så gott det går när man hämtar en hyfsat trött 2-åring på dagis klockan fem och sedan skall hem och laga mat och göra allt det där andra som skall hinnas med inann läggdags...  

Men så här såg det ut efter maten idag! 
Det hade kommit ett kort på posten till Stella från mormor och morfar.

Jag hade med mig en påse med gott i från bageriet...
Nämligen vaniljhjärtan - eller hjärtebarnshjärtan. Tycker att man ändå kan passa på betala 2 kronor extra som går till något väldigt bra om man ändå skall köpa sig något gott. I detta fallet går alltså 2 kronor till hjärtsjuka barn och deras familjer.

Pappa hade mig sig en fin ask hem - vad kan det vara iden?!

Jo supersmarriga chokladpraliner i olika smaker - mums!

Och Stella hade gjort ett jättefint hjärta på dagis, så fint!
Hoppas att ni oxå haft en mysig alla hjärtans dag! Nu ska jag ta mina praliner och gå upp och kolla på halv åtta hos mig!

Födelsedag

Publicerad 2012-02-12 21:00:43 i Stella,

Mikael har som sagt fyllt år, och det firades med paket - dock ingen tårta... men massor av annan god mat!
Stella hjälpte till med paketutdelningen!
Vi tog även en liten promenad i det fina men kalla vädret.
Hemma igen så gjorde Stella fina snöänglar!

Oj vad tiden går fort

Publicerad 2012-02-12 20:49:04 i Stella,

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här... tiden går så fort så det är inte klokt. Det är måndag sedan fredag och så fortsätter det så!

Det har ju hänt en massa sedan sist. Jag har bland annat börjat jobba igen och Stella går följdaktligen numera på dagis varje dag och längre dagar vilket gör att kvällarna är ganska korta och detta gör nog att man tycker att dagarna bara rusar förbi. Mikael har fyllt år och vi har haft både farmor och Mathilda på besök förra helgen och denna helgen har mormor och morfar varit här.

Men nu får vi ta det i tur och ordning.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela