Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Tar sig fram

Publicerad 2017-01-24 14:54:37 i Stella,

Nu tar han sig fram både sittande och liggandes. Inte någon riktig krypteknik ännu utan han mer drar sig fram med armarna.

Det går undan, ena stunden är han i tv-rummet och i andra stunden är han på väg in i Matheos rum. Nu gäller det att ha koll på alla små legobitar eller hålla dörrarna till Stella och Matheos rum stängda, eller dammsuga ofta!

Första tanden

Publicerad 2017-01-16 10:41:59 i Milo,

Igår tittade den fram, den första tanden. Vi satt i bilen på väg hem från Mio där vi varit en runda och kollat rean när jag såg något liter vitt i underkäken! 

försökte få en bild på det lilla risgrynet... lite svårare än sagt, men till slut kom den nog med. 

Återbruk

Publicerad 2017-01-13 15:06:52 i Stella,

Tre barn, samma outfit! Ser ni vem som är vem?! Kanske fotokvaliteten avslöjar för mycket...


På gång

Publicerad 2017-01-13 12:39:02 i Stella,

Skriv inläggstext 

Än kryper han inte, men han snurrar runt och puttar sig bakåt.

Japp, snart blir det till att plocka fram grinden till trappan och att noja ordentligt över storasyskonens smålego som har en tendens att hamna överallt...

Milo 8 månader

Publicerad 2017-01-11 16:10:02 i Stella,

Igår blev han 8 månader och idag har vi varit på BHV och mätt och vägt. Christine som jag gått till med alla tre barnen var sjuk, så idag var det Caroline vi fick hälsa på. Han är 71,5 cm lång och väger 8590 g.



Han sitter ju sedan ett par veckor stadigt utan stöd, han har även börjat "prata" lite mer. Han gillar när storasyskonen busar med honom och han gillar speciellt när han får sitta bredvid när de leker med bilbanan, då viftar han med både armar å ben i full fart. Han har börjat äta mer och mer, han klämmer lätt en burk mat och lite fruktmos efter det. Han petar även i sig en del om han får smaka br, ägg eller exempel avokado.

Äntligen snö

Publicerad 2017-01-11 14:49:46 i Stella,

Så kom snön! Nu är den ju förstås nästan borta igen men vi hann iallafall åka kälke i Lassebacken både en, två och tre dagar. 

Den är inte liten backen, efter att ha hjälpt barnen att dra upp deras kälkar så tröttnade jag på att springa ner för backen så jag köpte mig en pulka och gissa om det går undan i backen när jag åker ner efter barnen! 


Milo följde med på torsdagen, tanken var att han skulle sova gott i vagnen... men han ville inte sova utan vara med och titta. Så på fredagen när det var som kallast fick han stanna hemma med Mikael och jag och de stora barnen gick till backen igen. Stella träffade Maja och sedan såg jag nästan inte henne nåt mer innan det var dags att gå hem och då hängde Maja med.

Vi får väl se om det blir nån mer omgång snö den här vintern, men nu har vi iallafall fått åka lite kälke.

Nyår

Publicerad 2017-01-08 16:05:23 i Stella,

I år firade vi nyårsafton här hemma med familjerna Eriksson/Karlsson och Landefrö. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och dryck blandat med quiz och sällskapsspel i gott sällskap! 

Barnen hade det roligt tillsammans och fick hamburgare o pommes till huvudrätt i köket medan vi vuxna kunde sitta i lugn och ro i vardagsrummet och äta oxfilé med potatisbakelse, ugnsrostade tomater och rödvinsås. Av någon anledning så fångades bara efterrätten på bild, chokladbollstårta med blåbärsmousse!

Tolvslaget spenderade jag inne då Matheo inte gillade raketerna. Han satt uppe i soffan med tvn och hörskåpor på och tittande på din padda! Jag gick dock ut en sväng när han funnit dig till rätta och tittade på raketerna och skålade in det nya året!

Stella 7 år

Publicerad 2017-01-06 14:39:49 i Stella,

Innan vi hunnit plocka undan julklapparna så var det dax för nästa kalas. För det är ju så att jag och Mikael fick ju den bästa julklappen, lite sent dock då den kom på juldagen men ändå, för sju år sedan då vår lilla Stella valde att göra entré! 

Födelsedagen började med traditionsenlig plättfrukost i sibbhult och avslutades med tårta och kalkon hos farmor, Mathilda och Novalie i Falkenberg.

Julledigt

Publicerad 2017-01-06 14:22:22 i Stella,

Julen kom och gick i en väldig fart det här året. Vi firade som vanligt i sibbhult med nästan hela släkten, tror vi var 25 personer och jag tycker att bilden nedan speglar ganska bra kaosnivån!

Det kollades på Kalle anka, fikades, lagades och åts julmat och så kom förstås jultomten till slut, inte lika röd i fejset som vanligt och med någon konstig boråsdialekt...

Det var många som varit snälla under året, för det var många paket under granen!

Det är inte många bilder jag har då vi var "duktiga" och tog med riktiga kameran för en gång skull! Så därför bjuder jag er på den sista bilden på mig och Mikael, en selfie så man får vara med åpå någon bild själv, istället för att vara dem som står bakom koleran hela tiden, och så en bild på finaste Stella i Dolly style-utstyrsel, som tomten kom ned!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela