Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Shopping och lunch

Publicerad 2012-09-29 18:08:37 i

Idag är vi i Kristianstad med mormor och shoppar och äter lunch. Mamma har hittat ett par supersnygga skor dom hon får visa er sedan. Jag är glad för att jag fick pannkakor till lunch!

Vaknat på fel sida?

Publicerad 2012-09-22 09:31:44 i

Idag tror ja bestämt att någon vaknat på fel sida... Två utbrott innan klockan ens blivit nio, hur ska den här dagen sluta?!

Äppelpaj

Publicerad 2012-09-20 20:01:21 i

Igår var Stella lite sugen på äppelpaj efter dagis, så vad gjorde vi då? Jo visst bakade vi paj!

Skälby

Publicerad 2012-09-16 22:25:04 i Stella,

Idag har vi varit på Skälby med Wille och hans mamma Terese. Det var lite blåsigt och höstlikt men vi tog både en tur för att kolla in djuren och sedan gick vi ner till lekparken för att leka och fika. Jag och Stella hade bakat kaka på förmiddagen som vi hade med oss.
 
 


Efter Skälby tog vi en tur till Ikea för lite söndagslunch och för att inhandla en till pall till Stella att ha på toaletten där uppe. Stella åt dumlekola för någon dag sedan och fick den sega kolan på armen, sedan fastnade tröjan i den och när jag skulle dra ner ärmen (såg inte att den satt fast) så tyckte hon det gjorde jätteont. Jag försökte föklara att det bara var tröjan som fastnat i kolan som hon fått på armen och inget annat farligt, hon var skeptiskt men nu vill hon tvätta händerna så fort hon ätit godis eller något annat som är kladdigt... så det är lika bra med en till pall så kan hon fixa det själv!
 
 

På stan

Publicerad 2012-09-15 19:35:25 i

Idag har jag och Stella varit på stan själva. Vi började i leksaksaffären där vi köpte play doh till Stellis, sedan gick vi till Scorett som flyttat ner till baronen. Jag hittade ett par skitsnygga skor som nu står på önskelistan, bilden kommer nedan. Sedan tyckte Stella det var dags för lunch och inte vilken lunch som helst utan hamburgare! En snabb sväng om lindex för att fylla på med tights att ha under klänningarna på dagis och sedan var det dags att åka hem till pappa.

Nya tights

Publicerad 2012-09-09 17:14:16 i

Mina nya tights livar upp vilken tråkig och grå höstdag som helst!

Luftvärmepumpen

Publicerad 2012-09-08 14:51:43 i

Några av er, typ mamma och pappa är kanske nyfikna på hur det blev med luftvärmepumpen. Så det här inlägget är till er!

Här kommer en innebild och en hur det ser ut på utsidan utanför köksfönstret där utedelen sitter.


Bullar

Publicerad 2012-09-08 14:41:33 i

Stella och Mikael var lediga igår, fuskisarna! Det var dags att få vår luftvärmepump installerad och Mikael jobbar ju kortare dag på fredagar då då tog han ledigt hela dagen.

När jag kom hem strax efter tre (om man är på jobbet innan sju så jan man gå tidigt!) så höll Stella och Mikael som bäst på att baka bullar.

Sömntuta

Publicerad 2012-09-08 13:57:42 i

Stella har slutat sova på dagis. Det blev så sena kvällar så vi beslutade att vi skulle testa och det har funkat bra. Tycker jag och Mikael iallafall! Stella hon är liiite trött på morgonen när vi väcker henne vid sju...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela