Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Radiostyrt

Publicerad 2015-03-31 16:10:39 i Stella,

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man ska styra, och sen är det ju inte alltid det går som man vill när man trycker på spakarna men då kan man ju alltid putta bilen i den riktning den ska!
 

Bullbak

Publicerad 2015-03-27 17:02:43 i Stella,

När Matheo sov i fredags så passade Mikael och Stella på att fylla på frysen med bullar. Så när jag kom hem efter jobbet så doftade så gott av kanelbullar i hela huset!
 
 

Förskolan

Publicerad 2015-03-27 16:41:01 i Stella,

I måndagsmorse tyckte vi att det ändå kunde vara dags för förskolan efter ett par sjukdom. Men denna gången gick det inte så bra som det gjort veckan innan, han var ledsen vid lämning och när jag kom och skulle hämta så sa de att han mest ville sitta i knäet och ha nappen och snutten. När jag kom så kastade han argt både nappen och snutten i golvet och efter vi kommit hem så var han ganska så klängig. Men sedan har det gått bättre och bättre, igår vid lunch skickade de snälla pedagogerna denna billd!
 

Sjuk

Publicerad 2015-03-27 16:35:04 i Stella,

En dag hann Matheo vara på förskolan sjäv innan han åkte dit. 40,8 i feber mätte vi på onsdagskvällen, det höll i sig under torsdagen men sedan tyckte vi han blev bättre och bättre om än lite tröttare än vanligt kanske. 
 
Men han drack vatten och fick i sig lite mat i mellanåt, eller iallafall glass så vi kände att det var under kontroll.
 
 
Såg sedan att det var 2 nya tänder på gång så om det var de som spökade eller om det var något dagisvirus eller kanske kombinationen det vet man inte!

Första dagen

Publicerad 2015-03-17 16:47:13 i Stella,

Förra onsdagen började vi med att hälsa på en timme på Matheos avdelning som en början på Matheos inskolning. I torsdags var Mikael med hela tiden från nio till två och i fredags gick han hem när det var dags för mat och sedan var han tillbaka vid ett igen för att sedan gå hem vid två. Igår var det min tur att vara med från nio till två men eftersom det gått så bra på fredagen så gick jag oxå hem innan maten och var sedan tillbaka vid ett, men då hade Matheo redan vaknat och var inne och lekte igen.
 
Idag var så dagen då det skulle lämnas klockan nio och inte hämtas förren två... och det hade gått jättebra. Han hade iochförsig bara smakat maten, men det beror kanske mer på maten än Matheo! och sedan hade han sovit en och en halv timme och var inne och lekte när jag kom. När han såg mig så blev han lite ledsen men fröken Kristin sa att det var första gången på hela dagen han varit lite ledsen, så det låter ju bra!
 
När vi kom hem var vi ute och lekte en stund i det fina vädret innan vi gick in för att äta smörgås.
 
 

Besök

Publicerad 2015-03-17 15:17:49 i Stella,

I helgen har vi haft besök från Falkenberg, farmor Carina och pappas mormor Stina har varit här.
Det har lekts en massa, lagats mat och tittats på melodifestival. En lugn helg (med lite jobb på lördagsförmiddagen för min del) helt enkelt. 
 

Speleman

Publicerad 2015-03-04 14:22:28 i Stella,

En liten speleman som inte är så lite längre. Idag blir han ett och ett halvt år och om en vecka börjar inskolningen på förskolan.
 
 
 

3-års kalas.

Publicerad 2015-03-04 14:00:22 i Stella,

I lördags var det dags för Siri att ha sitt 3-årskalas lite i förskott! Vi fikade och åt tårta, gick på skattjakt, barnen lekte och sedan åt och drack vi ännu lite mer och till slut så blev det även lite melodifestival. En riktig kalasdag med andra ord.
Tjejligan (utan Ellen som var på resa) hittade snabbt favoritplatserna på Siris nya stolar hon fick av oss och Sofia & Calle i födelsedagspresent.
Killligan är inte riktigt lika stor...
Sofia med Heddas lillasyster Ester.
Kusifinerna!
Det är jobbigt att vara på kalas, tur att det fanns plats för alla att vila lite framför Melodifestivelen.
 
 
 

Andra tanden

Publicerad 2015-03-02 21:12:05 i Stella,

Den första tanden tappade ju Stella för ett tag sedan, sedan dess så har hon sagt att tanden bredvid oxå varit lös men det har inte hänt så mycket. Förren i morse när hon vanade, då var den helt plötsligt jätte jättelös och efter ett par bett på frukostsmörgåsen så är nu även den andra tanden tappad!
 
Ikväll ligger tanden i tryggt förvar i tandfeasken, så vi får se imorgon om tandfen varit förbi och lämnat en peng...
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela