Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Fredag

Publicerad 2014-10-31 20:47:18 i Stella,

Så skönt att det är fredag igen och idag var det ju halvdag på jobbet, nu jobbar jag ju inte så mycket i och för sig men det är ju ändå skönt att möta upp familjen inne stan och ta en lunch ihop. Sedan gick jag och barnen vidare i några affärer och fyndade faktiskt en finskjorta som Matheo kan till jul tänkte jag och så två pyjamaser även de till Matheo och så en Klänning till Stella för att jämna ut det hela!
 
Nu har vi precis fått barnen att sova så nu blir det soffäge och ett par avsnitt av någon ny serie som Mikael hittat.
 
 
 

Halloween

Publicerad 2014-10-29 16:41:37 i Stella,

Vi köpte ju oss en pumpa på Ölands skördefest och i helgen förvadlade jag och Stella den till en läskig Halloweenpumpa! Stella tyckte det var läbbigt att ta ut innanmätet som är alldeles trådigt och kladdigt, men tillslut blev den färdig.
 Måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet.

Nytt på matbordet.

Publicerad 2014-10-28 19:16:51 i Stella,

Ibland blir man ju bara så trött på att laga mat, det blir ju oftast samma rätter som man kör om och om igen. Men vi försöker nu göra lite nytt och först ut denna veckan var Fiskarhustruns torskgratäng, ett recept jag hittade på Matplatsen.
Den blev godkänd av tre utav fyra, bara Stella som inte gillade såsen - med dill i... men Mikael som inte är sååå förtjust i fisk tyckte det var gott så det tar jag som ett gott betyg!
 

Höstlov

Publicerad 2014-10-28 15:57:16 i Stella,

Den här veckan är det höstlov så Stella är hemma med mig och Matheo hela veckan! Igår var vi med Maja och Lilly och deras mamma och småsystrar på Länsmuseet och tittade på utställningarna och åt lunch och lekte i lekrummet. Idag har vi ätit lunch på Ikea och köpt nya värmeljus sedan åkte v vidare till Skällby för lite lek.
 
 
 
 
 
 

Vinter snart?!

Publicerad 2014-10-20 19:16:11 i Stella,

Denna helgen har mormor och morfar varit här. Det höststädades även lite i trädgården, studsmattan och utemöblerna åkte upp på vinden och så åkte kälken och pulkan ner.
 
Några verkade väldigt sugna på snö!
 
 

I skogen

Publicerad 2014-10-20 15:33:07 i Stella,

Förra helgen var barnens farmor här och på lördagen var vi inne i stan, det var Bondens dag och man kunde kolla på djur på stortorget plus att man fick åka höskrinada genom stan. Tror Mikael tog lite kort med sin mobil så jag får uppdatera med lite mer bilder senare. På söndagseftermiddagen tog vi en tur till "Storskogen" och på förmiddagen hade Stella och farmor bakat bullar så vi tog med lite fika att fylla på energidepåerna med.
 
 
 

Mammas hjälpreda

Publicerad 2014-10-07 13:31:12 i Stella,

Matheo gillar ju toaborsten, dammsugaren, diskmaskinen och typ alla lådor i köket. Känner att han kommer att bli min lilla hjälpreda här hemma, och det ska ju börjas i tid.
Men... där ska den ju inte stå!, får nog jobba lite till på diskmaskinsbiten!
 

Fina höstdagar

Publicerad 2014-10-06 14:59:31 i Stella,

Det har varit några fina höstdagar nu med sol. Idag är dock ingen sån dag, det är mest moln och en massa blåst. I fredags var Mikael som vanligt hemma med barnen och de var ute i trädgården och grejjade, Matheo älskar att vara ute, och det blev även några fina kort på barnen!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela