Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Utflykter

Publicerad 2020-04-11 10:48:23 i Allmänt,

Vi har ju hållt oss för oss själva ett par veckor. Jag och Mikael jobbar hemmifrån, barnens aktiviteter är inställda förutom Matheos fotboll o Stellas gymnastik. Men då har vi försökt komma ut på lite utflykter på helgen.

(null)
För två helger sedan var vi på Öland och besökte för första gången Nunnedalen. Ett supermysigt ställe med stigar som slingrar sig fram. Där får det bli ett besök till när det blivit lite mer grönt.
(null)

(null)

(null)

Förra helgen åkte vi ut till Svinö och tog med oss kol och korv. 
(null)
Sedan letade vi upp en grillplats vid vattnet och medan grillen blev färdig klättrade barnen på stockar i skogen intill.

(null)

(null)

Den här helgen är Mikael lite krasslig så vi får se om det blir någon utflykt eller om det blir jag och barnen som letar upp en lekplats lite längre bort och tar med oss lite matsäck.

(null)

Påsk

Publicerad 2020-04-11 10:15:36 i Allmänt,

(null)
Äggjakten imorse gav utdelning!
(null)

Påskafton idag och vi har inga planer. Gårdagens grillning med vänner ställdes in då Mikael blivit väldigt förkyld. Det krävs inte mycket i den här pandemitiden för att saker o ting ställs in. Så istället lärde sig Milo cykla utan stödhjul, jag sprang 13 km och sedan tog jag o barnen fikakorgen med oss bort till lindebergaparken innan vi själva tände grillen och åt den godadaste souvlakin och sedan kolakladdkaka till efterrätt framför Bäst i test!t
(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela