Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Vår jul

Publicerad 2018-12-27 09:26:09 i Allmänt,

I år firade vi jul på Nygård. Men innan Kalle anka o tomten så var jag och Stella i kviinge kyrka för att lyssna på Siri som sjöng med sin kör.
(null) (null)

(null)
Kyrkan var proppfull och det var jättefint med mycket sång o musik och en präst som gjorde det enkelt att stå ut med "mellansnacket" eller predikan kanske det heter! 
(null)
Hela familjen Persson/Svensson och moster Gina.

Vi åkte sedan hem och mötte upp Sofia, Vera, Mikael, Milo och morfar som var redo för promenad i det fina vintervädret.
(null)
En bild hann jag ta innan min telefon tyckte det var för kallt och la av.

Väl tillbaka i värmen var det dags för jullunch bestående av en supergod grönkålspaj med Västerbottenost och till det en grönsallad och tjocka revben med julmustglaze för de som äter kött.

(null)

Efter att ha bytt om på barnen och fixat lite så var det sedan dags att bege sig med klappar o barn till Nygård för att börja det stora firandet.

(null)

Vi började med glögg o fika med hemmabakade lussekatter, pepparkakor och supergoda ostkex med nötter. Barnen lekte fint som vanligt och efter en stund kom även veronicas föräldrar och sakta började så julmaten förberedas. 

(null)
Det var så mycket gott och så fint ordnat!
(null)
Många barn var det som väntade på tomten...
(null)

(null)
Som till slut kom med sina nissar och delade ut en stor säck med klappar.
(null)

(null)
Det öppnades paket efter paket tills det tillslut    inte fanns fler att öppna och då var det dags för tomtegröt och julgott. 
(null)

(null)

(null)
Det var en lång dag som julafton ju ofta är och först gav nog Vera upp men Milo var nog inte långt efter och efter mycket mat, paket och lek för barnen var det dags att åka hem.

Tack familjen Persson/Svensson för ett fint, mysigt och mycket gott julfirande!

Uppvisning nycirkus

Publicerad 2018-12-03 19:31:53 i Stella,

Stella går ju på nycirkus inne i stan varje tisdag. De går på lina, balanserar på stora bollar, gör konster uppe i trapetsen och mycket mer. I höst har de tränat till en stor uppvisning på teatern tillsammans med andra elever på kulturskolan. I tisdags var det dags för föreställning.

(null)

(null)
Här ser ni Stella uppe i trapetsen på första bilden och längst till höger på andra bilden.

Stella och alla de andra barnen var superduktiga och vi satt alla fängslade och tittade på föreställningen.  Milo skulle absolut inte ta av sig jackan så det fick gå med den på, han satt iallafall fint hela föreställningen och klappade efter varje nummer!

(null) (null)

(null)

Vi hade så klart köpt med oss en lite blomma som vi överlämnade efter premiären!
(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela