Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Stellabus!

Publicerad 2013-01-30 20:01:56 i Stella,

 
 
 
Lite gamla bilder jag hittade på datorn, får se till att ladda den nya kameran nu!
 

Onsdagsmat

Publicerad 2013-01-30 19:55:18 i Stella,

Idag när vi hämtade Sella på dagis så ville hon ha sådana där pannkakor som ser ut som en blomma fast som är hjärtan... hänger ni med?! Japp, det var våfflor hon menade!
 
 
Lukar gott gör dom!
 
 
Först var det fisksopaa med rotfrukter, lax och torsktärningar och så till efterätt - våfflor, Stella åt duktigt en liten skål soppa först och seda klämde hon i sig hela fyra våfflor!!!
 
 

Göteborg

Publicerad 2013-01-30 19:48:35 i Stella,

I fredags åkte jag och Stella till Göteborg för att hälsa på Sofia och Calle. Stella hade såklart packat i sin nya väska som hon fick av Mathilda i julklapp.
 
Som ni märker så vågade jag inte ta med min den nya kameran till Göteborg så därför blir det iphonebilder!
 
Lördagen började vi med att gå till Slottsskogen och den stora lekparken som finns där, det visade sig vara ganska så roligt även för oss stora, skulle inte förvåna mig om man hittar Sofia och Calle där någon helg även när vi inte är där...
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en stund i parken var vi ganska frusna så då styrde vi kosan mot spårvagnen och ett café att värma oss på.
 
Det är mycket spännande att åka spårvagn!
 
Eftermiddagen spenderades i affärer, jag hittade en superfin typ klänning på Cos till mig själv och Stella köpte ett diadem och klämmor för egna pengar som hon hade i sin plånbok. Stella hittade även en fin klänning som Sofia köpte till henne och så köpte jag tre par strumbyxor, ett par till mig och två till Stella.
 
Klänningen får vi visa en annan gång för den ligger redan i tvätten!
 

Snö igen!

Publicerad 2013-01-13 16:20:25 i Stella,

 
I torsdags började det snöa på fredagmorgonen så hade det kanske kommit en-en och en halv decimeter. Men det fortsatte att snöa hela fredagen, det var kostant vitt utanför kontorsfönstret,  och det måste kommit minst ett par decimeter till så nu har vi gott om snö igen och våren känna plötsligt väldigt långt borta igen även om man kunde cykla på barmark för en vecka sedan! 
 
Idag har jag och Stella varit i pulkabacken på förmiddagen medan pappa åkte till affären och handlade. Sedan gick vi hem och vilade och gjorde lite lunch, städade och sedan gick vi allihopa till backen och tog med oss kameran.
 
 
 
 
Tefatet är roligt att åka på tycker Stella, fast det snurrar runt så man kan åka hela backen baklänges om det vill sig, men det är ju rosa, och ibland undrar jag om det inte är det som är det viktigaste.
Vår lilla nätta pulkabacke!
 
Att åka kälke med pappa är oxå kul.
 
Och det bästa är ju att kälken kan man åka även upp för backen!
 
 
 
 

Lördag

Publicerad 2013-01-12 19:35:58 i

Idag har vi varit på stan, Stella har kollat på sin första bio och innan bion blev det lunch på mc donalds!

Ny cykel

Publicerad 2013-01-06 20:37:17 i Stella,

Vi har fyndat ny cykel till Stella, och hon är så stolt över att ha en cykel med två hjul - precis som mamma och pappa och Mouk (En figur i ett barnprogram!)
 
 
 
 
 

Min lördagskväll

Publicerad 2013-01-06 11:10:41 i

Stella kollade på tv, Mikael stod i köket och lagade middag och så då jag i soffan med min nya bok, så skönt!

Att vänta på bussen

Publicerad 2013-01-05 16:45:31 i Stella,

Igår fredag tog jag bilen till jobbet och därför fick Stella och Mikael och Stella ta bussen till stan när de skulle in på ett ärende, sedan hämtade jag upp dem efter jobbet och så åkte vi hem och hade fredagsmys!
 
 
 

Stella och pappa bakar bröd

Publicerad 2013-01-05 16:34:21 i Stella,

Stella och Mikael har ju varit lediga hela denna veckan medan andra, typ jag, har fått jobba. Lite nytta har de gjort  här hemma, häromdagen hade de bakat supergoda suregsbröd.
 
Blanda...
 
Knåda...
 
och vips så blir det så här fina bröd!

Ny kamera

Publicerad 2013-01-03 20:30:48 i Stella,

Vet inte om ni ser någon skillnad på bilderna men jag och Mikael har köpt en ny kamera! Jag fick pengar av mamma och pappa i julklapp coh så la vi till lite och köpte en kamera som förhoppningsvid kommer att hålla ett bra tag framöver. Det är lite roligare att ta bilder nu när det är större chans att de blir bra, jag har inte lärt mig så mycket än så ha inte för höga förväntningar och Mikael trixar och testar med kameran och tar så många kort så jag får rensa bort mer än hälften, men det positiva är att ibland så får han till det!
 

Nyår

Publicerad 2013-01-03 20:23:55 i Stella,

Nyår firades i Vinnö hos Sebastian, Veronica, Siri och ett par till av deras kompisar och barn. Veronica hade lagat god mat, barnen lekte fint och så hade Sebastian gjort en tipspromenad där frågorna handlade om året som gått! Jag och Mikael vann med 6 rätt av 13...  man har nog inte så bra minne ändå som man vill tro!
 
Siri, Stella och Tindra leker med duplo.
 
Och så en dans i köket innan det var dags för Siri att gå och lägga sig. Stella hon höll sig vaken och somnade inte förren klockn två hemma i Sibbhult...
 
Så var det dags att gå ut och skjuta raketer och skåla in det nya året...
 
 
 
Gott Nytt år!!!

Morgonrufs!

Publicerad 2013-01-03 20:10:19 i Stella,

Stellas hår har en tendens att rufsa till sig i nacken eller på sidan, beroende på hur hon sover. Det har blivit lite bättre nu när hon slutat med napp för jag tror hon sover mer på magen nu när inte nappen gör ont mot läppen om hon har huvudet ner i kudden... 
 
Mikael fångade en klassisk morgonfrisyr på bild häromdagen när vi var hemma i Sibbhult.
 
 
 
Men med balsamspray och borste går det för det mesta bra att reda ut!

Jul 2012

Publicerad 2013-01-01 20:03:55 i Stella,

Så blev det jul! Juldagsmorgnen började vi hemma i Lindsdal med farmor, Victor och Mathilda för att senare allihopa bege oss mot Sibbhult.
 
Stella fick öppna ett par paket hemma, bland annat julaftonskläderna!
 
Även pappa fick paket.
 
Men flest fick ändå Stella, som här öppnar ett stort paket från farmor.
 
och så fick hon paket från mamma och pappa...
 
Vad kan det vara...
"Årets julklapp 2012" Stella fick ett par egna hörlurar så att hon kan titta och lyssna på videos när vi åker bil långt!
 
Sedan packade vi in oss i bilen och åkte till mormor och morfar i Sibbhult där bland annat kusin Siri och nässkusin (eller vad det nu heter?!) Ellen väntade.
 
och efter Kalle på tvn och en massa mat så kom ju äntligen tomten! Stella lämnade själv över ett paket med sina nappar till tomten innan tomten ens hann innanför dörren!
Efter ett par paket fick tomten till och med en kram av Stella!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela