Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Söndagsutflykt

Publicerad 2016-11-21 13:31:36 i Stella,

Igår åkte vi en sväng till Öland och fikade i Färjestaden på Ölandschoklad. Jag hade sett deras adventskalender på Facebook och tänkt att en sådan måste jag ha!

Barnen åt deras egengjorda glass och Mikael tog en cappuccino och jag drack te och så delade vi på några praliner.

Och så här ser då min kalender ut, längtar tills den 1:a!

6 månader

Publicerad 2016-11-10 18:11:40 i Stella,

6 månader idag! Vad fort det gått och vad mycket som hänt och allt det där!

Min fina Milo

Sexmånadersdagen till ära så sitter han nu hyfsat stabilt ett bra tag. Men kuddarna får vara kvar ett tag till!

Vagn 2.0

Publicerad 2016-11-10 12:37:07 i Stella,

Igår var det dags att uppdatera syskonvagnen. Milo har suttit upp mer än han legat i liggdelen så efter vi lämnat Stella på skolan tog jag tag i saken.

Det var ju onsdag så klockan tio begav sig pojkarna och jag till garvaregården i den nu uppdaterade vagnen, Matheo var mycket nöjd med att ha lillebror bredvid sig och Milo verkade nöjd han med. På vägen hem från garvaregården somnade han och sov sedan två timmar. Så länge var det längesedan han sov i vagnen så jag tar det som ett gott betyg för sittdelen.

Första snön

Publicerad 2016-11-08 14:56:46 i Stella,

Igår när vi vaknade upp så var det alldeles vitt av snö, till barnens förtjusning. Bara att ta fram overallen, termobyxorna och tjockmössa och vantar och så tackade jag mig själv för att jag fixade vinterskor till Matheo förra veckan.

Tänkte att Milo måste ju få komma ut lite och känna på snön och åka lite pulka, man vet ju inte om det blir mer snö i år eller inte, så det gäller att passa på!

Halloween i Göteborg

Publicerad 2016-11-04 16:34:39 i Stella,

Tiden går så snabbt, jag hinner inte med. Idag är det en vecka sedan vi tjuvstartade höstlovet och åkte till Sofia i Göteborg.

Tågresan var lugn, vi åt den obligatoriska Mc-lunchen på tåget. Sedan somnade pojkarna en stund och Stella kollade sin padda. Den värsta sträckan var Borås- Göteborg för i Borås hoppade den största busungen på tåget och höll oss sällskap och barnen blev så uppspelta!

Väl framme i Göteborg så tog vi en snabbis in på Zara för att kolla lite. Men vi fick gå därifrån efter att Matheo lagt kläder under vagnen och i sina fickor... På lördagen begav vi oss till Liseberg.

Det åktes karusell och spelades på hjul. Stella den lilla turgumman vann både på kramdjurshjulet och godishjulet? Det var tur att vi hade stor vagn med oss, för det var varken det lilla kramdjuret eller lilla godispåsen hon vann...

Milo uppskattade också sällskapet i vagnen!

På söndagen var det dax att ta tåget tillbax till Kalmar och denna gången fick vi sällskap hela vägen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela