Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Påsklov

Publicerad 2017-04-20 11:32:15 i Matheo, Stella,

Det känns som det här påsklovet har hållt på i en evighet. I tisdags skulle Mikael tillbaka till jobbet så det var jag och barnen som skulle roa oss dagen lång. Härligt väder var det oxå. 

Det blev som tur var bättre väder och vi beslöt oss för att ta en tur till affären. Jag hade tydligen lovat vid något tillfälle att de skulle få baka en tårta på påsklovet, Stella hade sett en kanintårta på youtube som hon ville göra.


När vi väl kom till affären så fick de syn på kylen med små bitar av färdiga tårtor, så det slutade med att vi fick två stora bitar Mytårta med oss hem istället!

Inte mig emot, då slapp jag kladdet säkert de många bråken och städningen efter eget tårtbak! Så lite paddmys med köpetårta blev det på eftermiddagen, inte fy skam det heller.

Leos lekland

Publicerad 2017-04-20 11:21:29 i Matheo, Stella,

I måndags var vi på Leos lekland hela familjen. Stella hade övertalat Matheo att han oxå ville dit! Och det gick bra, han var lite rädd precis när vi kom in, men vi var där bara en luren stund efter de öppnat så det var inte så mycket folk.

Men 140kr per barn vet jag inte om jag tycker det är värt... sedan ville barnen ha varsin slush och Mikael köpte en dricka - 65 kronor... säger då det, lunch blev det hemma iallafall!

Men alla hade roligt och det var skönt att komma ut och hitta på någonting. 

Påsk 2017

Publicerad 2017-04-15 16:21:47 i Stella,

Så kom påsken och ledigheten för hela familjen. 

I torsdags var det ingen som ville vara påskkärring eller gubbe utan istället gick det iväg en påskhare till skolan. Efter skolan var vi en sväng på Eko för att barnen skulle handla för sin påskpeng de fått av mormor och morfar. Stella valde en mommofoffo och Matheo valde lego.

Igår fredag var vi hos Daniel och Johanna och grillade och åt gott. 

Tjejerna lekte hela kvällen och sedan sov Stella över. Idag har de tränat fotboll ute för första gången i år och sedan var jag och hämtade hem henne vid lunch. Hon och Matheo satte sedan igång att leta efter påskäggen som påskharen lämnat... efter ett tag så hittade de dem!

Grinden är uppe

Publicerad 2017-04-11 15:11:14 i Milo,

Efter att han först klättrat upp ett steg och sedan att jag hittade honom på tredje trappsteget häromdagen så är nu även grinden här nere uppsatt!

Så nu står han och skakar galler om någon av oss andra går upp och han inte får följa med. 

Avslutning på gympan

Publicerad 2017-04-03 15:45:57 i Stella,

I söndags var det avslutning för Matheos och Stellas gympa och föräldrarna var inbjudna till att komma och titta.

Först ut var Matheo och hans gäng som gjorde hinderbana. Först körde barnen själva och sedan fick föräldrar och syskon hänga på. 

Sedan var det Stellas tur. Oturligt för Mikael, Milo och mig så var det samma hinderbana som vi fick beskåda i två timmar...  men barnen hade lika kul hela tiden även Milo.

Milo gillade att krypa i tunneln, så nästa år är det kanske hans tur att gå på gympa!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela