Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Stella på stan

Publicerad 2012-10-28 20:13:01 i Stella,

I Lördags var vi en snabbis på stan för att Mikael skulle köpa ny jacka, viket innebar att vi bara skulle gå i "Mikaelaffärer" men jag fick välja en affär som jag ville gå in och titta lite i och då valde jag Lindex. Tycker de har så mycket fint både till Stella och mig själv. Men nu ska vi ju till Göteborg nästa helg så jag hade inte tänkt att handla något vare sig till mig själv eller till Stellis... Stella hon hittar ju dock en klänning i varje hörn som hon vill köpa!
 
Till exempel den här:
 
Och så hittade hon guldskor...
Vi får väl se nästa helg om det blir något av ovanstående shoppat!
 
 

Sol och storhandling utan kort

Publicerad 2012-10-28 20:05:02 i Stella,

I förmiddags så tog vi vagnen och gick till affären för att veckohandla, det hela gick ju bra förutom att jag tog med mig plånboken utan att tänka på att kontokortet låg i fickan på min vita vindjacka och eftersom det nu tydligen är vinter så hade jag tagit på mig vinterjackan och Inte vindjackan... Det var inte förren vi var framme i kassan som jag upptäckte jag att jag inte kunde betala, men det var inte så mycket annat att göra än packa ner varorna i vagnen och gå hem med kvittot parkerat. När vi väl kommit hem så fick jag in och hämta kortet och sedan ta cykeln tillbaka till affären och betala, en lite extra tur i det fina vädret skadade dock inte!
 
Så här glad blir man när det är fint väder!

Duran & Mollan

Publicerad 2012-10-28 19:56:02 i Stella,

Idag så har vi varit och kollat på Duran och Mollan, några av Stella favoriter.
 
Det var någon typ av familjedag på Bilkompaniet så det var gratis allsångsshow. Vi mötte upp Marie, Pär, Malin och lilla Sofia och medan jag och Stella och Marie och Malin tittade på showen och dansade och sjöng med i allsången så stod papporna lite i bakgrunden och tittade nog mest på de nya fina bilarna.
 
Efer showen så fick man komma fram och krama eller prata med Dura och Mollan, Stella stod snällt och väntade på sin tur...
 
Och till slut så fick vi en bild tillsammans!
 
Vi passade på att köpa dvd:n och så fick vi så klart även autograferna :)

Söndagspromenad

Publicerad 2012-10-21 19:47:12 i Stella,

Idag söndag har det varit lite bättre väder, både varmare och soligare än igår. Efter ett par timmar på lattjoland var Stella trött så jag och Mikael passade på att ta oss en långpromenad i det fina vädret medan Stella tog sig en tupplur i vagnen.
 
 
 

Lattjoland

Publicerad 2012-10-21 16:59:31 i Stella,

Idag har jag och Stella varit på Lattjoland med My och Sara. Stella var så taggad så hon hade svårt att äta frukost, det var ju ett tag sedan vi var där nu så hon hade väl längtat ett bra tag! Försökte få lite fina bilder på bästa kompisarna, men det var lite svårt att få till några bra då de ständigt är på väg mot nya äventyr när vi är där, inte still många minuter.
 
Snabbt som attan flyger de fram, upp mot rutchkanan!

Varning för suddiga bilder!
 
Man kan sitta fint och åka på rumpan...

... och man kan åka på mage
 
 
Tar man sedan av sig strumporna så funkar det även att gå upp...
 
... och även att springa ner!
 
 
 

Picasso

Publicerad 2012-10-20 19:10:02 i Stella,

Stella gillar att måla så igår innan middagsmaten var färdig åkte vattenfärgerna fram och så gjordes stor konst!
 
 
 
 
 

Höst

Publicerad 2012-10-20 16:23:23 i Stella,

dag har det verkligen varit hötsligt både inne och ute. Här inne på grund av att Mikael har bakat bröd så till lunch blev det morotssoppa och nybakat bröd och ute för att det är just höst med dimma och allmänt ruggigt väder.

Men det stoppade inte mig och Stella från att ta en tur till lekplatsen.

 
 

 

Dop

Publicerad 2012-10-15 19:58:33 i

I söndags var vi på dop i Bäckebo. Det var Malins lillasyster Sofia som skulle döpas. Stella och Malin hade som vanligt roligt ihop och lekte så bra ihop, bland annat hittade de färgpennor i köket och målade så fint.

När det var dags för presentöppning så var det en viss person som höll sig framme! Malin fick ju hjälpa mamma och pappa att öppna lillasysters doppresenten och hon var snäll att låta Stella vara med på ett hörn oxå!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1867553/images/2012/pic_507c419ce087c34887c27f76.jpg" class="image">

Regnigt värre

Publicerad 2012-10-13 16:12:56 i

Imorgon ska vi på dop så jag och Stella hade ett par ärende på stan vi skulle fixa idag. Tyvärr så visade sig vädret från sin höstigaste sida med både blåst och regn men med gummistövlar på och nya Hello Kitty vantar och prinsessparaplyet gick det bra ändå!

Nya mössan

Publicerad 2012-10-11 14:59:18 i

På fredagar hämtar Mikael Stella lite tidigare från dagis. Igår tog de med sig fika och gick till lekplatsen efter dagis. Jag fick några fina kort där jag satt på jobbet inte alls avundsjuk på dem...
I alla fall så ser ni sen nya fina mössan som Stella fick av farmor när hon var här i helgen.

Äntligen fredag!

Publicerad 2012-10-05 20:57:31 i

Vad denna vecka susade förbi! Jag och Stella var ensamma hemma måndag till onsdag då pappa Mikael var i Norge och jobbade. Idag har Stella varit ledig från dagis och hemma med faster Mathilda och farmor som kom hit i torsdags.

Idag mötte jag upp dem på stan efter jobbet och Stella fick en jättefin höstmössa av farmor som vi får visa en annan gång, idag får ni hålla tillgodo med prinsessan Stella!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela