Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Furuboda

Publicerad 2015-07-26 23:23:58 i Stella,

Innan vi packade in oss i bilen igen för att bege oss hemåt till Kalmar och en jobbvecka för mig och Mikael så hann vi på lördagen hälsa på Ros-Marie nere i Furuboda. Vi fikade lite och så kände de små lite på havet, vi stora var alldeles för förnuftiga för det. Det var nämligen så kallt så man nästan kunde se isflaken  med isbjörnarna komma flytandes! 



Immelbåten

Publicerad 2015-07-26 23:12:47 i Stella,

Efter Femsjö styrde vi bilen mot Immeln och Immelbåten.  Sebastian fyllde 30 år den 13 juli och det firade vi lite med lunch och båttur på M/S Immeln. 


Efter intagen lunch gick vi upp på soldäcket och njöt av det fina vädret och en skönsjungande kock och hela båten stämde upp i ja må han leva för Sebastian! 






Kalas i Femsjö

Publicerad 2015-07-26 22:46:10 i Stella,

I onsdags för två veckor sedan åkte jag och barnen till Femsjö för att fira Heddas 5-års dag. Det var vi, mormor och morfar, Sofia och Sebastian, Veronica, Siri och Otto som trängde ihop oss i en stuga! Vi hann med en hel del under den korta tid vi var där. Vi badade lite på torsdagsmorgonen och barnen åkte en sväng med båten innan det var kalasdax. 


Matheo, Otto och Siri med Wilma som snällt stod ut med barnens bus.

Matheo utforskade även grävmaskinerna som stod parkerade bredvid Heddas stuga!

Vi hade verkligen tur med vädret, vi satt ute och åt både på onsdagskvällen och torsdagskvällen och på kalaset förstås på torsdagen! Vi tackar familjen Axelsson för en mysig snabbvisit i Femsjö!

Första stranddagen

Publicerad 2015-07-01 22:09:21 i Stella,

Oj vilken tur jag haft med vädret på min första semestervecka (om vi räknar bort mallorcaveckan). Idag var det premiär för sol å bad i Rafshagen för mig och barnen. 





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela