Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Midsommar 2019

Publicerad 2019-07-04 20:04:57 i Allmänt,

Så blev det midsommar och vi firade även i år hos Anna och Micke  i Lilla frö på Öland. Det började med att solen lyste på oss och vi rullade faktiskt i tid från Lindsdal. Men redan efter rondellen efter Ikea tog det tvärstopp då det varit en bil som brakat ihop på bron. Men efter ca 20 minuter var vi på väg igen mot sillunchen, dans runt midsommarstången och den efterföljande tipspromenaden.

(null)
(null)

Vädret var som sagt somrigt o fint under lunchen och när vi gick bort för att hjälpa till med midsommarstången och medan vi dansade.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Men när vi skulle bege oss ut på den årliga tipsrundan efter dansen så hopade dig de mörka molnen och efter andra frågan av tolv (tror jag) öppnade sig himlen.

(null)

(null)
Vi försökte ta skydd under tallarna men det slutade men en spurt hem i regnet då det envist höll i sig. 

Men redan när svaren på tipsrundan skulle redovisas och priser skulle väljas från prisbordet var solen framme igen och torkade upp. Så det blev både grillning och efterrätt ute senare på kvällen.

(null)

(null)

(null)
Barnen lekte så fint hela kvällen, även milo fick vara med o hänga på både studsmattan, fotbollsplanen och på Vilda och Alvins rum. Och så var han ju och klappade både hönsen och kaninerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela