Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Blåljus och jul

Publicerad 2017-09-27 21:27:44 i Allmänt,

I fredags kom farmor, Mathilda och Novalie från Falkenberg för att hälsa på. Det blev tacos och så fick Matheo fina födelsedagspresenter. En stor brandbil av farmor, Briotågsbro från mormor Stina och briotågsbrandbilar och brandstation från Mathilda.

På lördagen var det blåljusens dag på nya brandstationen. Vi packade in oss i två bilar och begav oss.

Det var lite tråkigt väder med regn och grått. Och väl framme på brandstationen där brandbilar, ambulanser, polisbilar och bärgningsbil stod uppställda tyckte inte Matheo att det var särskilt roligare då en bärgningsbil stod och tutade hela tiden. Ja, det var ju inte bilen som tutade utan de barn som fick provsitta bilen. 

Vi åkte sedan vidare mot stan och ett första stop på mc Donalds. Sedan hade jag lite strumpor och ett par jeans att köpa.

Framåt kvällen var det sedan dags att fira jul tyckte Stella. Hon tog fram julduk, pepparkakor, tomteskum och så förstås lillgranen med julgranskulor i! Hon packade in godis och pyssel i paket och tyckte att vi andra oxå skulle fixa paket och till slut blev det värsta julklappsutdelningen. Jag fick tex  den här fina ringen av Stella.

Efter utdelningen blev det underhållning.

Nu är det bara tre månader till nästa jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela