Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Grundsund 2017

Publicerad 2017-07-09 21:36:55 i Allmänt,

I måndags vaknade vi i ett tyst hus då farmor och Mathilda fortfarande jobbar. Vi gick upp, åt frukost och packade sedan in oss i bilen för färd mot Grundsund. En kort avstickare in till stan för att fixa solhatt till Milo, för den glömde vi hemma då det regnade när vi körde på lördagen.

Calle och Sofia kom för första gången efter oss, så vi hade packat in, lämnat bil och handlat och förberett mat när de väl kom upp framåt kvällningen. Sedan blev det grillat och vi åt faktiskt ingen måltid inne på alla fyra dagarna, det är nog rekord!

På tisdagen var det fint väder men lite för blåsigt för att åka båt, så därför tog vi bilarna till Lysekil. Calle tog med Stella o Matheo och Mikael och frågade om de kunde få komma upp på bryggan och kolla och det gick fint. Jag, Sofia och Milo stannade nere och kollade vattnet och bilen!

I Lysekil åt vi som vanligt lunch på Norra hamnen 5, sedan shoppade vi lite, bland annat hittade Stella en keps och så köpte vi förstås räkor till kvällen, så gott.

På onsdagen var det fortfarande fint väder och mindre vind så vi packade båten full, med fika, grill, korv och barn och så gav vi oss ut till en obebodd ö för att bestiga berg och utforska - som barnen sa!

Efter vi grillat korv och ätit lunch så fick jag Milo att somna på en av solmadrasserna, tror han sov där i över två timmar!

Stella och Matheo spran runt på klipporna och vi vuxna turades om att hänga med på deras utforskningsrunder. Efter nån timme och lite mer fika så var det fler som somnade...

Matheo var hyfsat svettig under flytvästen när vi väckte honom efter 20 minuter.


Det blev ett långt inlägg med många bilder, får dela upp det tror jag, så fortsättning med krabbfiske följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela