Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Mikael 40 år

Publicerad 2017-02-07 18:05:31 i Stella,

Vi har firat i dagarna tre. I fredags kom Carina, Mathilda, Novalie, Stina och Victor hit för att fira Mikaels 40 års dag. Victor som vi inte träffat på tre år hade flugit hem från Barcelona för att överraska storebrorsan! 


Jag och Mikael hade förberett tacos i fredags, hade gjort räkor, lövbiff och köttfärs och massor av såser och grönsaker och sedan blev det På spåret med inbakad choklad o glass. 

På lördagen tog vi en lunch på Ikea, sedan hade jag gjort planer för kvällen som Mikael inte hade koll på! Strax innan sex kom Johanna o Daniel och då var det dags att öppna den där champagneflaskan som stått på kylning hela veckan. 

Sedan bar det av mot söderport café där Ann-Sofie o Niklas mötte upp, vi åt och drack gott innan Christian Kjellvander gick upp på scen vi niotiden!


Mikael var både övveraskad och mycket nöjd med kvällen.

På söndagen, självaste födelsedagen, var födelsedagsbarnet lite seg av förklarliga skäl! Vi firade dock med paket och tårta till frukost, en liten frukost för klockan tolv begav vi oss mot stan och Kallskänken för brunch. Det var mycket mat och godsaker, och mycket gott.

Grattis igen honey, inte kan man tro att det var 40 år du fyllde!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela