Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

3 år

Publicerad 2016-09-05 22:52:24 i Stella,

Igår söndag var ju Matheos treårsdag! Vi väckte födelsedagspojken med sång och paket.

Det var en bok och en sopbil. Han har pratat om en sopbil de senaste dagarna så i lördags så fixade jag de sista presenterna och hittade då denna som blev väldigt omtyckt. Det var till och med så att han inte alls brydde sig om de andra två paketen som låg och väntade på honom vid frukostbordet. De förblev oöppnade ett bra tag tills Stella tjatade på honom om hon gick öppna. Han hade ju fått din sopbil och var nöjd med den!

Men den radiostyrda bilen var ganska bra ändå till slut. Fast inte lika bra som sopbilen som fick stå bredvid på bordet när vi åt och stå bredvid sängen när han skulle sova på kvällen...

På eftermiddagen kom Daniel, Maja och Amanda på lite fika, vi hade gjort sandwichtårta eftersom sandwich nästan är den enda glassen Matheo ätit i sommar och tårtan den blev god med nutella i mellan sim murbruk och grädde och blåbär på toppen.

Mina fina älsklingar! Nu är det bara att ladda om till helgens stora kalas, får se om han vill ha några fler presenter eller han fortfarande är nöjd med sopbilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela