Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Wings for life world run

Publicerad 2014-05-05 20:49:45 i Stella,

I söndags var det dags för Mikael att springa sitt först lopp, Wings for life world run. Det var världspremiär för loppet som är ett lopp utan förbestämd sträcka. Man springer så långt man hinner innan mållinjen hinner ikapp. Deltagaravgiften går helt oavkortat till forskning kring metoder att bota ryggmärgsskador. Det är ett globalt lopp och det anordnas lopp på flera platser runt om i världen och alla startar samtidigt. Här i Kalmar gick starten klockan tolv.
Mikael redo med startlappen och allt, visst ser han snabb ut?!
 
Matheo som blivit lite bättre och sluppit febern fick hänga med i vangnen, han var dock lite tveksam till spektaklet med helikopter som följde de första som kom och sedan allt klappande och hejaropen.
Efter vi hejat och klappat ett tag, Stella klappade så att det började sticka i handflatorna, åkte vi in till stan för att ta en fika på Espresso house, medan Mikael och alla de andra sprang vidare. Slutdistansen för Mikael blev 8.35 km och vinnaren i Kalmar sprang över fem mil innan mållinjen/bilen hann ikapp, den globala vinnaren sprang över sju mil!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela