Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Sommarvärme

Publicerad 2014-05-27 15:56:26 i Stella,

I torsdagskväll packade vi in oss i bilen och körde till Falkenberg. Barnen har ju fått en ny kusin, Novalie, som vi inte hade träffat och så var det dags för ett besök i det stora gula varuhuset!
 
På fredagen var det riktigt varmt och efter lunch när jag och Mikael var tillbax från Gekås så hade Mathilda och Stella fyllt poolen. Så bikinin åkte på och så var vi ute i det fina vädret hela eftermiddagen. Matheo fick en egen liten balja med lite varmare vatten att plaska i.
Nya jeanssolhatten fyndade vi på Gekås och sitter faktiskt riktigt bra på med bandet under hakan, inte så lätt att dra av alltså för herr lillkonradsson!
Stella svalkade sig med en glass när hon inte tvingade med någon av oss andra att leka med henne i poolen.
 
Stella fick en ny klänning från Gekås. Vi var lite besvikna för det fanns inte många klänningar alls att välja på och eftersom jag typ lovat Stella en klänning så fick det bli denna rosa blommiga.
 
Efter badet tog Matheo det lugnt på en filt i skuggan, den fina tröjan har storasyster haft!
 
Stella och vi andra satte oss under parasollet och tog lite jordgubbar med glass. Åh vad det var gott med jordgubbar. Svårt att tänka sig att man om ett par veckor tröttnat på dem och inte ens vill se åt dem. Det tråkiga är att när man tröttnat kostar de typ 10 kronor litern och nu i början när man inte kan få nog, då kostar de 40 kronor litern!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela