Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Mallorca del 1

Publicerad 2014-06-16 16:55:00 i Stella,

Äntligen har jag fått tummen ur och laddat över Mallorcabilderna från kameran och tänker nu visa er lite bilder från den härliga veckan vi hade där nere! För vi hade det verkligen superbra. Vi är mycket nöjda med hotellet, vi bodde på Cala Bona Beach ett Sunwinghotell.  Nedan ser ni lite bilder från hotellet, först utsikten från vår balkong.
 
Poolområdet på kvällen, babypoolen till vänster är avspärrad på grund av läckande blöja eller brist på blöja möjligtvis. Men poolen var övervakad hela dagarn av en badvakt och de var snabba att spärra av poolen när det hände och sedan öppnades den inte förren nästa dag, så det känns ju skönt att de var noga med det där. Annars var det här vi hängde nästan hela dagarna. Det fanns även ett annat poolområde vid den andra hotellbyggnaden och där var vi med ett par gånger, det var bland annat där Stella var med på Lollo och Bernies vattengympa. Medan jag gick på vattengympa i poolen ni ser ovan, nästan varje dag klockan halv tolv kunde man röra på det stekta fläsket en stund. 
 
Vi hade bara frukost på hotellet och det kändes bra för det är ju lite av det roliga att kunna gå ut på kvällen och välja restaurang och vad man ska äta själv. Vi åt en massa god mat hela veckan, det var dock mycket engelsk mat men även en del italienska restauranger så vi åt bland annat supergoda pizzor.
Det tar på krafterna att bada och sola hela dagarna...
Men med lite mat i magen så blir det bättre!
 
Annars var det ju som sagt mycket bad och häng vid poolen.
 
Vattengympa/lek för Stella, ser ni henne? Det är hon med både hängslen och livrem, dvs båder badring och armpuffar!
 
Det är ju så många fina bilder jag vill visa er, men nu får det vara bra för den här gången annars kan det här inläget bli hur långt som helst.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela