Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Göteborgsbesök och Ölandsutflykt.

Publicerad 2014-06-01 21:21:43 i Stella,

I onsdagskväll kom Sofia och Calle från Göteborg för att hälsa på fram tills i fredags. Det känns som det var längesedan de var här så det var kul att ungdommarna ville komma hit och hälsa på i kaoset! För lite kaos blir det allt med två barn och framför allt när det ena får öroninflammation och skriker ett par timmar natten mellan torsdag och fredag.  
 
På torsdagen så åkte vi över till Öland, Färjestaden för att äta lite lunch på Seasalt och den obligatoriska glassen på Ölandsglass. Om ni är i Färjestaden tycker jag absolut att ni ska ta en sväng förbi Ölandsglass för den är sååå god! Vi hade tänkt ta färjan Dessi som går från hamnen i Kalmar men vi hann inte med den och ville inte vänta på nästa så det fick bli bilen istället.
Det var soligt man blåsigt. Men på uteserveringen så hade de bra vindskydd så det gick bra att sitta ute ändå!
Matheo somnade gott i vagnen medan vi andra åt lunch och så vaknade han sedan när det var dags för glass för oss och då fick han sin lunch. Inte kunde vi ana här att han hade öroninflammation stackaren, enligt läkaren var det säker öroninflammation på vänster sida och möjligen även på höger... men jag fick tid på vårdcentralen på fredagseftermiddagensom tur var och läkaren skrev ut Kåvepenin som vi nu har tagit tre gånger om dagen sedan dess, så två dagar kvar bara på den dosen sen ska han vara frisk!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela