Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Grundsund 2014

Publicerad 2014-07-28 12:43:45 i Stella,

Vi har ju även i år varit och hälsat på i Grundsund hos familjen Munthe.
I år hade vi verkligen tur med vädret, det var sol sol och sol! Så i år blev det ingen tur till Lysekil som vi brukar utan vi har åkt båt och badat och latat oss i hängmattan.
 
Första dagen gallskrek Matheo när vi åkte båt ut till Gullholmen för att köpa glass, men så hade vi ju glömt nappen  och han var supertrött så det var kanske mest det och flytvästen som han inte gillade så mycket för de andra dagarna gick det mycket bättre och när vi körde inne i kanalen stod han nyfiket och spanade på de andra båtarna.
 
Vi åkte båt ut till en ö där några solade, några badade, någon sov och vissa gick på upptäcksfärd och låtsades vara bergsbestigare!
 
En av dagarna var vi äntligen och åt på Pelles. Jag säger äntligen för detta är femte året i rad (om jag räknat rätt) som vi är i Grundsund och detta är första gången som vi äter på Pelles! Vi satt ute och åt i solen på uteserveringen precis vid vattnet och den långa brygga som byggts, men passade även på att ta en sväng upp i restaurangen för att spana lite då Sofia och Calle planerar att ha sin bröllopsfest där nästa år.
Den långa bryggan är ju ganska ny och invigdes under en av dagarna när vi var där och så firade de att Grundsundskanalen blev 100 år.
 
En kväll när Matheo somnat tidigt så gick vi andra ner på bryggan för att kolla på solnedgången, och Matheo blev inte lämnad själv utan Calles mamma och pappa erbjöd sig att titta till honom!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela