Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Dop 2

Publicerad 2014-08-11 20:58:05 i Stella,

I fredags så hämtade Mikael och barnen upp mig efter jobbet och så åkte vi med fullastad bil till Falkenberg för Novalies dop.  Det var ännu en fin dag, iallafall till en början både innan och efter dopet, men när alla gäster kommit fram till Illervägen och satt sig för en bit mat då började det vräka ner som bara den, men som sagt när vi var ute så var det soligt och fint och tur var väl det så vi kunde ta lite fina bilder!
Hela familjen Konradsson/Persson samlad.
Huvudpersonen Novalie drabbade av en skrikattack inne i kyrkan innan dopet och fick gå ut och lufta sig lite innan det var dags för dopet. Men det hjälpte inte så mycket för väl inne i kyrka så började skrikfesten igen, men det är inte lätt att vara liten och ha på sig en konstig lång klänning och vara i en stor konstig kyrka med fullt av folk... 
Fina Stella som oturligt föll i onsdagsmorse så vi fick åka in till vårdcentralen och limma ihop såret på hakan.
Och så båda mina guldklimpar!
Efter dopet var det som sagt mat på Illervägen och efter en lång dag med mycket folk så kan man ju bli lite trött, perfekt att varva ner med lite Netflix i soffan då.
Och så hade Stina bakat den godaste tårtan, den är så god så den förtjänar en egen bild!
Huvudpersonen var på toppenhumör när hon väl slapp kyrkan, vandrade runt bland alla gästerna och hade det bra.
Presentöppning, av oss fick Novalie ett matset från Jabadabado med rosa elefanter på. Hon fick supermycket fina saker bland annat ett par halsband, flera böcker, en sparbössa och en cyckelhjälm.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela