Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Måndag

Publicerad 2013-11-12 19:55:42 i Stella,

Så var det äntligen måndag igen och dagisvecka för Stella. Ska inte sticka under stol med att det är skönt att få lite lugn och ro de femton timmar hon är på förskolan. Det ger mig en chans att gå en långpromenad utan att behöva truga Stella att cykla med och sedan ge henne en putt var tjugonde meter... och medan Matheo sedan sover så man man i lugn och ro ta en lång dusch eller äta frukost framför tv:n utan att behöva kolla på disney channel... eller så kan man i lugn och ro förbereda maten så att man sedan bara kan ställa in i ugn eller sätta på grytan när Stella väl är hemma och alla plötsligt är superhungriga och griniga!
 
Matheo har börjat uppskatta babygymmet mer och mer, han sprattlar både med ben och armar och får syn på sig själv i spegeln som hänger där. Igår så var det dags att inviga lite nya kläder som Matheo fått från mammas kollegor på kära Kassan! 
 
 
Just denna body verkar populär för vi har fått av både farfar Jörgen och Lotta, Sebastian och Veronica samt Kollegorna på Kassan!
 
Efter att ha gymmat lite blir man ju trött. Och att somna själv i sängen är inga problem för mammas duktiga pojk!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela