Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Grundsund

Publicerad 2011-07-30 18:15:31 i Allmänt,

Då fortsätter vi att berätta vad vi gjorde förra veckan! Vi kom hem från Polen torsdagmorgon och på fredag förmiddag satte vi oss i bilen för att köra till moster och Calle i Grundsund. Efter ca 6,5 timmar var vi framme!

Morbror Sebastian och Veronica var oxå där och på fredagskvällen så gick vi loss på ett stort lass räkor, det var hyfsat fint väder så vi kunde sitta ute och äta.

Stella hon höll tillgodo med ägg

På lördagen var det lite sämre väder så vi bestämde oss för att åka till Lysekil för lite shopping och lunch, men innan dess så hann Stella med att ta en gungtur i hängmattan med morbror Sebastian.


Efter någon timme i Lysekil så blev det riktigt fint väder så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Grundsund för at sedan ta båten till Gulholmen och äta lite glass!
Blivande sjökapten :)


Det gäller att hålla tungan rätt i mun!
Calle och moster Fia


I väntan på gazz gazz gazz (glass på Stellaspråk!)

Vi hann äta glass och sedan ta en extratur på vägen hem för att se om vi fick syn på några sälar, som vi inte gjorde, sedan började himlen bli mörk igen och vi fick vända hemmåt.

På söndagen åkte vi sedan till Sofias och Calles lägenhet i Göteborg, tog dock inte så många kort då de inte kommit i ordning riktigt utan det mest var våra väskor och påsar och deras väskor och flyttkartonger! Stella fick ju oxå plötsligt ett par mystiska prickar i ansiktet som sedan visade sig vara vattkoppor.

På tisdagen åkte vi iallafall vidare mot Falkenberg så där fotsätter vi nästa gång!

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2011-07-30 18:48:04

Jättefina bilder, du är så duktig Sabina att skriva och visa oss korten. Jättekul.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela