Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Fika med planering

Publicerad 2011-04-10 19:46:04 i Allmänt,

I dag har vi hunnit med mycket, vi har varit och handlat och på hemvägen gungade vi. Sedan så verkade Stellis så trött att jag tog en sväng med vagnen och vips så somnade hon. Så det gick alldeles utmärkt att sova i den nya vagnen oxå verkar det som. Sedan var det dags för fika hemma hos Tage och Stefan, Ulrika jobbade så hon missade tyvärr fikan. Det som stod på agendan var att planera påskens festligheter, vi tycker att det är hög tid för party utan barn så i påsk så blir det barnvakt för alla småttingar medan vi vuxna slår klackarna i taket!

Solen var framme och det blåste bara lite, men på Ulrikas och Stefans uteplats blåste det ingenting så det var så skönt att sitta ute och fika på paj och njuta av solen!

Barnen hittade saker att pyssla med, favoriterna var nog plocka stenar ur Ulrikas fina plantering, mata hunden med kex, sopa med för stor borste och vattna blommorna (utan vatten).

Stella passar på att vattna innan Tage plockat bort alla stenar!


Tage äter kex och bjuder även Leija!


Wille sopar gången med lite hjälp av mamma!


Hela gänget samlat.

Efter fikan så tog vi en tur till affären igen för att inhandla bananer till Stellis, det verkar ha blivit en favorit - idag har det slunkit ner två stycken. Vi kunde så klart inte gå förbi lekplatsen på hemvägen utan att Stella fick gunga en stund till, men det blev bara en liten stund för sedan var det dags att gå hem och fixa mat.




Kommentarer

Postat av: Moster

Publicerad 2011-04-11 20:24:14

Vad synd att inte Stella kunde vara med men Stellan verkar trivas:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela