Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Falkenberg

Publicerad 2011-04-20 19:53:39 i Allmänt,

Jo, nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här, men så blir det när man jobbar hela veckorna (nästan) och sedan åker bort över helgen.  Vi var ju i Falkenberg helgen som gick och vi hann med massor. På fredagen var det födelsedagsfest för Mikaels moster Victoria, de hade en kock som lagade italienskt och det var supersmarrigt. Stella var med hela kvällen och uppförde sig exemplariskt, hon smakade både soppan med räkor och pilgrimsmusslor som var till förrätt, och huvudrätten som var någon slags rullad med linssallad till gick oxå hem, och givetvis så var efterätten inget undantag! När vi sedan efter all mat tog en runda med vagnen så somnade hon gott.
Även denna italienska afton hittade hon ett knä att krypa upp i!


Till efterrätten var det ett rån som var penslat med vit och mörk choklad, och ett sådant fick Stella att mumsa på...

På Lördagen åkte Mathilda, Mikael och jag till Gekås medan Stella var hemma hos farmor. På eftermiddagen hann Stella busa lite med faster Mathilda.
På söndagen hann vi med en snabblunch hos farfar och Lotta, men innan dess så blåste Stella och farmor såpbubblor. Det tyckte Stella var superroligt och hade gärna fortsatt i bilen, men de får vänta tills nästa gång vi kommer till Falkenberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela