Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Julen 2010

Publicerad 2010-12-29 18:20:12 i Allmänt,

Så hade det gått ett helt år - nästan, sedan Stella bestämde sig för att koma ut! Detta året så firade vi jul i Falkenberg eftersom jag och Mikael firade med min familj i Furuboda förra året.

Vi åkte redan på tisdagen för att även hinna med en runda till Gekås och handla julklappar. Stella hade lite problem med att slappna av och sova när vi inte var hemma som vanligt så när väl julafton kom så var hon väldigt trött och lite mammig, men värre skulle det bli!

Här kommer lite bilder från dagen:
Liten tomtenissa somnade i bilen på väg till julaftons första firande hos farfar och Lotta. Det blev ett par minuters sömn för att sova vidare i vagnen sedan när vi kommit fram, det gick inte för sig...

Stella och kusin Leon busar i trappan hemma hos farfar och Lotta.

Stella med faster Emilie.

Hemma hos mormor så blev det ett bad innan gästerna kom - det kanske kan ha varit den bästa julklappen. Är det något Stella gillar så är det ju att bada! -Men vad är det i paketen?

Jo det var en ny röd och fin body och röda strumbyxor som matchade den fina klänningen som Stellis fått tidigare av farmor.
Stella har ju varit så snäll hela året så tomten kom med mååånga paket!

Men efter många nya intryck hel dagen så var lilla Stellis ganska trött efter paketöppningen. Så med lite hjälp somnade hon skönt och sov sedan hela natten tills det var dags att fira första födelsedagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela