Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Mamma, mamma!

Publicerad 2015-02-24 17:37:02 i Stella,

Det enda man hör dagarna i ända av Matheo är: mamma, mamma, mamma... och det betyder allt från typ "hjälp", till "kom hit", eller att han vill ha något... Idag när jag stod i köket ioch härde mamma mamma mamma så kollade jag in i vardagsrummet men så han föst inte, men efter en närmare titt så hittade jag honom!
 
Han har för övrigt lyckats kissa i sin nytvättadeoverall idag samt tagit sönder ett till av våra dricksglas...
 
 
 

Kalasfina

Publicerad 2015-02-24 16:27:36 i Stella,

I lördags var vi bjudna på ettårskalas hos Othila. Så här fina var syskonen Konradsson då!
 
 
 

Bokhörna

Publicerad 2015-02-16 14:58:32 i Stella,

Igår efter maten hittade vi Matheo uppkrupen i en fåtölj med en bok!
Väldigt koncentrerad studerar han den röda brandbilen och den gula ankan bland annat!
 
 
 
 

Mello nr 2

Publicerad 2015-02-16 14:48:03 i Stella,

I lördags var det dags för andra deltävlingen i melodifestivalen 2015. Kvällen spenderades på Öland hos några goda vänner med mycket god mat och vi tyckte nog alla att rätt låtar gick vidare till final även om det inte var ett lika bra startfält som när jag och Stella var och kollade i göteborg!
 
Ja det har jag glömt bort att blogga om när vi åkte till göteborg och hälsade på Sofia i hennes nya lägenhet och sedan kollade på genrepet till Melodifestivalen... har bara några mobilbilder men de får jag se till att ladda upp snart och visa er, tills dess på ni se hur fin Stella var i lördags. Inspirerad av Dolly Style och med nya tofsar och klämmor inhandlade för alla hjärtanspengen hon fick av mormor och morfar.
 
 
 
 
 
 

Första tappade tanden

Publicerad 2015-02-02 19:53:32 i Stella,

Fredagen innan Stellas fem-årkalas mötte jag upp Mikael, barnen och Carina och Mathilda och Novalie inne i stan efter jobbet. Det första Stella sa var att hon hade en tand lös. Jag trodde att den kanske var lite lös men när hon visade så satt den ju nätt och jämt kvar i munnen! Och sedan gick det snabbt redan på kvällen så hade hon tappat sin första tand.
Det sägs ju att man tappar tänderna i den ordningen man får dem, så jag försökte kolla bakåt i arkivet men där har jag varit dålig på att dokumentera vilken tand som kommit upp. Ser bara att den18 september 2010 så har jag försökt att ta en bild på tänderna i nederkäken... och om jag kommer ihåg det rätt så var det nog vänstertanden (hennes höger) som kom först. Än ser man bara lite vitt av den nya tanden längst ner i hålet, men den kommer väl snart får vi hoppas!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela