Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Kladdigt

Publicerad 2017-02-28 18:02:48 i Milo,

Milo har börjar visa sin egen vilja mer och mer. Som när vi äter, han ska ha samma mat som oss andra... inte burkmaten somjag  tycker är praktisk. Så idag mosade jag potatis och sötpotatis och delade kycklingen fint. Skulle han äta det? Han åt, fast inte från skeden förstås (borde jag räknat ut) menen det går att äta mos med händerna oxå!

Mikael 40 år

Publicerad 2017-02-07 18:05:31 i Stella,

Vi har firat i dagarna tre. I fredags kom Carina, Mathilda, Novalie, Stina och Victor hit för att fira Mikaels 40 års dag. Victor som vi inte träffat på tre år hade flugit hem från Barcelona för att överraska storebrorsan! 


Jag och Mikael hade förberett tacos i fredags, hade gjort räkor, lövbiff och köttfärs och massor av såser och grönsaker och sedan blev det På spåret med inbakad choklad o glass. 

På lördagen tog vi en lunch på Ikea, sedan hade jag gjort planer för kvällen som Mikael inte hade koll på! Strax innan sex kom Johanna o Daniel och då var det dags att öppna den där champagneflaskan som stått på kylning hela veckan. 

Sedan bar det av mot söderport café där Ann-Sofie o Niklas mötte upp, vi åt och drack gott innan Christian Kjellvander gick upp på scen vi niotiden!


Mikael var både övveraskad och mycket nöjd med kvällen.

På söndagen, självaste födelsedagen, var födelsedagsbarnet lite seg av förklarliga skäl! Vi firade dock med paket och tårta till frukost, en liten frukost för klockan tolv begav vi oss mot stan och Kallskänken för brunch. Det var mycket mat och godsaker, och mycket gott.

Grattis igen honey, inte kan man tro att det var 40 år du fyllde!!!

Kompisar

Publicerad 2017-02-06 11:08:36 i Stella,

Ibland bråkas det här hemma, vem ska sitta bredvid Milo när vi ska äta, vem ska öppna dörren för pappa, vad ska de kolla på på paddan etc etc, men andra stunder då är de bästa kompisar. Det är dessa stunder som gör att man blir helt varm i hjärtat och jag hoppas att det är dessa stunder både de och jag ska komma ihåg.



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela