Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Åka buss!

Publicerad 2011-09-30 08:58:29 i Allmänt,

Idag har vi åkt buss, oj så spännande det var. Vid varje hållplats där bussen stannade så frågade Stella - Färdig? och när jag sa att vi skulle åka mer så blev hon väldigt nöjd! Till slut kom vi ju fram och det var dags att hoppa av, men det var inte så populärt... mer buss mer buss!!!
Vi skulle åka in för att möta upp pappa som var och klippte sig och sedan fixa en ny telefon till mig då jag kommer att lämna tillbaka min nuvarande telefon till min förra arbetsgivare idag... men det var så himla varmt ute att vi glömde bort telefonen så jag och Stella får åka in idag innan vi sticker till Sibbhult.

Dagen, så här långt!

Publicerad 2011-09-28 14:22:03 i Allmänt,

Idag är ju Stellis ledig från dagis, men vi har haft fullt upp än så länge ändå. Vi började med en liten sovmorgon, klockan halv nio steg vi upp för att peta i oss lite frukost innan det var dags att bege sig till Garvaregården för lite lek, pyssel och sång.
Full koncentration när lekleran kom fram!
och så lektes det med Briotågbanan (varför köpte vi inte det tågsättet som var på rea efter jul Mikael?!)
Efter Garvaregården hängde vi på Sara och My till Ica och sedan vidare till Fantastiska barn där jag hittade ett par jttefina höststövlar till Stella, perfekt att ha till kjol och klänning eller tights. Stella hon hittade en vinterjacka som hon ville prova pch sedan inte ta av sig!
60:- för skorna, som såg ut att vara använda typ max 2 gånger! Jackan skulle de ha 90:- för. Jag hade bara 100:- så idag fick stövlarna följa med hem men Stella ville väldigt gärna ha med sig jackan så vi får se om det inte blir en runda dit imorgon efter dagis... vad säger ni, köpa eller inte köpa?

Fika och lek

Publicerad 2011-09-27 17:43:58 i Allmänt,

Idag efter dagis så gick Stella, jag, My och Sara till lekparken. Det blev både lek och mellanmål för tjejerna.
Plättarna som mamma tagit med sig var inte så lockande, men däremot äppelklyftorna som Sara tagit med sig - de var goda!

Skälby

Publicerad 2011-09-26 12:24:37 i Allmänt,

Igår Söndag var vi på Skälby och tittade lite på djuren och så var vi i lekparken!
Bäst var nog lekparken, kossorna och getterna var lite läskiga fast kaninerna gick bra att klappa!
Att gunga med mamma var mysigt, även om pappa tog sådan fart så mamma fick hålli i sig för att inte flyga av!

Nu är vi tillbax!

Publicerad 2011-09-26 12:06:03 i Allmänt,

Oj vad tiden har gått, men nu är vi tillbax igen!

Det har hänt en hel massa medan vi varit borta. Tillexempel så har Stellis börjat dagis igen efter semestern och trivs jättebra med alla kompisar och nya fröknar! Jag och Mikael har således börjat jobba igen efter semestern och jag har även hunnit sluta jobba då jag blivit uppdagd pga arbetsbrist...

Stella har blivit så stor och duktig, hon lägger sina pussel så fort och lätt, älskar att läsa böcker och bygger högt med sina klossar.
Och så har hennes hår vuxit så långt att hon kan ha tofsar!
Ja nu är ni iallafall lite uppdaterade på vad som hänt medan vi varit borta! Men nu ska det förhoppningsvis inte dröja allt för länge innan vi är tillbaka igen - jag har ju en del tid över om vi säger så :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela