Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Stor kille

Publicerad 2016-10-25 16:52:05 i Stella,

Det är inte lika lätt att få till smidiga lämningar på skola och dagis längre. Känns som det har regnat vareviga dag i flera veckor och Milo somnar inte som förr i vagnen utan han ska minsann sitta upp och vara med och titta!

Regnar det så får man räkna med att bli blöt om nosen om man tvunget ska sitta upp. Idag knorrades det hela vägen till dagis så efter vi lämnat av Stella och Matheo så testade jag att sätta honom i sittdelen med åkpåse som Matheo haft nu.

Ser han nöjd ut eller ser han nöjd ut. Där satt han och tittade och tittade och tillslut när jag gått i ca 40 minuter och nästan var framme vid affären - då somnade han! För att sedan vakna i affären så klart, men eftersom han somnade efter gröten när vi väl kommit hem och sedan sov i två timmar så gör ju det inget.

Grötdags

Publicerad 2016-10-19 19:35:10 i Stella,

Lilleman har lagt sig till med ovanan att vakna typ varannan timme under natten och för att somna om vill han ligga vid bröstet och snutta. Så nu har vi lagt in en matoffensiv på dagarna för att få honom att sova mer på nätterna.

Och jag får mycket hjälp med matandet.

Gröten slinker ner och även potatis och majsburken. Så håll nu tummarna för att han sover som en liten prins i natt!

5 månader

Publicerad 2016-10-10 15:13:48 i Stella,

Idag är det fem månader sedan vi blev fem i familjen! Det har gått så snabbt men samtidigt så känns det som en evighet sedan.

Nu har hösten kommit ordentligt. Imorse fick det bli bilen när vi skulle lämna Stella och Matheo. Kanske mest för att vi har punktering för typ hundrade gången på dubbelvagnen men jag har äntligen beställt nya däck så jag hoppas de dyker upp snart så vi kan ta vagnen igen!

Vi har varit hos Kristin och vägt och mätt Milo och han fick även andra dosen av vaccinationen. Idag var han 7094 g tung och 66 cm lång, han växer som han ska och kurvorna pekar uppåt. Han fick även beröm för han var duktig efter sprutan och inte blev helt hysterisk utan lugnade sig ganska snabbt. Min duktiga Milo.

Skördefest

Publicerad 2016-10-06 12:07:20 i Stella,

I lördags anordnade Lindsdals IF fotbollscup för flickor 09 och 10. Så då var vi hela familjen uppe på fotbollsplanen för att heja på Stella. Jag klarade även av mitt pass i kiosken där det såldes korv, kaffe och hembakat! Efter cupen så bar det av till Öland och Eriksöre för skördefest.

Familjen Eriksson hängde med och det åts kroppkakor och handlades pumpor. Det var riktigt fint och varmt väder så det blev en riktigt härlig dag.

Matheo spanade in traktorerna och motorcyklarna, det fanns något för alla! Själv köpte jag med mig tio bitar Ölandschoklad hem som försvann i ett nafs. Stella köpte en godisrem och Mikael köpte kanderade cashewnötter som var väldigt goda.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela