Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Första snön

Publicerad 2017-11-20 22:21:10 i Matheo, Milo,

Igår söndag skulle Mikael och Daniel tappa sin öl, maja var med och Stella och hon lekte för fullt. Jag och pojkarna var med andra ord lite i vägen. Så vi bestämde oss för att ge oss ut i mörkret för att handla något gott bröd till  kvällsmaten. Det regnade lite när vi gav oss av, tungt regn och när vi kom ut från affären hade det förvandlats till snö!
(null)

(null)
Det la sig vitt puder på vagnen, men innan vi var hemma igen så hade det smält... 

Barnen önskade så att det skulle ligga massor av snö imorse när de vaknade men så blev det inte riktigt som tur är tycker jag!

Kalkonmiddag

Publicerad 2017-11-16 20:06:27 i Allmänt,

I lördags var det kalkonmiddag på Nygård.  (null)

(null)

(null)
Fick ingen bild på middagen, den slank ner innan telefonerna åkte fram. Efter maten så nötte vi soffan.  (null)

(null)

(null)
Barnen lekte så fint hela eftermiddagen och när Sebastian o Calle tog fram sebastians leksaker och skulle ut å köra motorcykel i mörkret då stod alla barnen och höll utkik. 
(null)

BVC

Publicerad 2017-11-06 21:34:47 i Milo,

Idag var jag med Milo på BVC innan förskolan. Det var dags att väga, mäta och ta vaccin. 86 cm lång och 11,9 stannade vågen på, lite mer än ett halvt kilo mer än Matheo när han var 18 månader. Stella hade jag ingen vikt o längd på vid 18 månader men vågar chansa på att hon inte vägde mer än milo iallafall!

(null)

(null)

(null)
Milo och hans bilar och traktorer!

Shoppingsöndag

Publicerad 2017-11-05 22:10:13 i Stella,

Idag har jag o Stella varit på jakt efter skidjacka och byxor. De ska åka skridskor med skolan på onsdag och de hade sagt på skolan att de behövde tjockare och varmare byxor i den kalla hallen. 

Jag hade hoppats hitta detta på gekås men där hittade jag bara till Milo. Så vi åkte till stadium och Lager 157 men blev lite oense om vad vi skulle köpa så vi fick vända hem för lite lunch plus att Mikael skulle iväg på lunch och fotboll på arenan så vi fick skynda hem till pojkarna.  

Efter lite lunch och efter Milos middagslur tog vi oss så till modehuset. Där hittade vi som tur var en jacka och byxa på Lindex som vi var helt överens om, och att det var 20% på alla barnkläder var ju bara ett plus i kanten!  (null)
Även de nya skridskorna provades, och nu är vi helt klara för onsdagens utflykt!

Göteborg

Publicerad 2017-11-04 23:15:44 i Stella,

(null)

Förra fredagen packade hela familjen in sig i bilen och så körde vi mot västkusten. Vi landade i Falkenberg framåt kvällningen och på lördagsmorgonen begav Stella och jag oss vidare mot andra äventyr, vi tog tåget till Göteborg för att hälsa på Sofia och Calle och den nyaste kusinen Vera!
(null)

Lördagen spenderade vi ett par timmar på stan där jag hittade nytt till min egen garderob för en gång skull! 
(null)

(null)
Sedan var det dags för halloween på Liseberg!



(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Stella åkte någon karusell själv och sedan åkte hon en med Sofia och en med mig. Vi fick sedan syn på det stora Lisebergshjulet och bestämde oss för att leta oss upp mot det. Sofia och Vera fick stanna kvar på marken men jag och Stella hade det jättemysigt inne i den lilla bubblan och vi bestämde att vi skulle göra om det och åka igen nästa gång vi kommer dit.
(null)

(null)

(null)
Det blev ju förståss mycket bebisgos oxå! 

På söndagen blev det lite shopping till innan det var dags att ta tåget tillbaka till Falkenberg där Mikael och pojkarna väntade. 
(null)


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela