Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Rocknebymarknad

Publicerad 2011-08-12 17:45:31 i Allmänt,

Igår var det marknad i Rockneby och vi körde dit för att gå en sväng. Det var inte så mycket att ha men det blev en liten utflykt och så fick Stella åka karusell!

Stella och My

Publicerad 2011-08-12 17:38:02 i Allmänt,

Hittade lite bilder på Stella och kompisen My när de var på lekplatsen förra veckan, de är så söta de små pluttarna!

Allsång!

Publicerad 2011-08-08 19:37:35 i Allmänt,

Idag har Stellis och jag varit på Duran och Mollans allsångsshow på slottet!


Stella och Tage var på dejt!


Det var full fart i en timme och Stella satt och tittade med stora ögon och imellanåt så både hoppade hon och klappade händerna, till nästa år så skall vi öva på "Huvud, axlar, knä & tå, knä & tå" och "Fader Abraham" så vi hänger med ordentligt!

Poolparty!

Publicerad 2011-08-03 20:11:44 i Allmänt,

Idag har vi varit en sväng inne i stan och fyndat badkläder till Stellis, jag fyndade en jeanskjol, ett par badbyxor samt ett par badbyxor med en överdel till Stella för 67:- Så i eftermiddag har vi haft poolparty!


Stella har ju varit världens största badkruka när vi har varit i Rafshagen och knappt doppat tårna och idag när jag fyllt bassängen så var hon först lite tveksam till att hoppa i, men efter ett tag så hoppade hon och plaskade som hon aldrig gjort något annat!


Imorgon hoppas vi på fint väder igen för då blir det nog Rafshagen igen och då får vi se om Stella vågar doppa tårna i vattnet!

Garaget

Publicerad 2011-08-03 20:01:52 i Allmänt,

Som jag nämde i förra inlägget så har vi jobbat lite på garaget. Det var ju ett par grejjer som behövdes fixas klart och nu har vi gjort det. Mamma och pappa kom upp i söndagskväll och sedan på måndag förmiddag så åkte jag, Mikael och pappa till Bauhaus för att fixa skiva till luckan och sedan en spalje till vindruvorna.
Pappa och Mikael fixa med luckan och en list till taket.
Så här fint böev det med luckan på plats.
Sedan satte vi även upp en spalje till vindruvorna som sagt.
Så här bra blev det!

Falkenberg

Publicerad 2011-08-03 08:38:09 i Allmänt,

Då fortsätter vi med att berätta om vår tur från Grundsund som sedan fortsatte till Falkenberg. Det blev ett lite avbrott då vi fixat lite med med garaget samt besökt rafshagen då det varit riktigt härligt sommarväder igen!

På tisdagen körde vi ner till Falkenberg med en väldigt prickig Stella! Hon var ju pigg som vanligt så vi begav oss
ner på stan, fast när jag och Mikael tittade lite i affärerna så fick Stella stanna utanför med farmor. Så Stella hann prova både flera bänkar ...

och känna på vattnet i fontänen!

Efter en runda på stan så gick vi hem till pappas mormor Stina som bjöd på fika. Stella sov en liten stund först men när hon vaknade så hittade hon genast en vagn att köra runt  med och sedan plockade Stina fram sin gamla vagn som hennes pappa gjort till henne, även den gick det att köra runt med!


På kvällen var vi sedan på en musikquiz med livemusik på Hertigen. Det var Mikaels morbror Lasse som spelade med i bandet så det var flera stycken från familjen Johnsson som var där.
Stella var hur pigg som helst och hade jättekul med att springa upp och ner för backen!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela