Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Mello 2018

Publicerad 2018-03-23 11:15:05 i Stella,

Andra chansen kom i år till Kristianstad och eftersom mormor med hjälp av Sofia var snabba och fixade biljetter så var vi ett gäng som fick biljetter i julklapp och nu fick besöka Kristianstads arena och mello.
(null)
(null)
Bara Sofia som inte fastnade på bild!

(null)

(null)
(null)
En mysig kväll som vi hoppas få göra om nästa år! Då kanske gänget får utökas med mellanbrorsan, som var den som berättade för precis alla på förskolan att han skulle på melodifestivalen! Och nu flera gånger har jag hämtat på förskolan och kommit mitt i ett melloupoträdande. De har fixat en scen och printat ut mellologgan och satt upp, på eftermiddagarna ställer de fram stolar och tillverkar flaggor till publiken och så är det mellodags!

Idag

Publicerad 2018-03-18 21:55:55 i Allmänt,

Jag brukar ju ligga så långt back i rapporteringen så nu tänkte jag för ovanligheterna slänga in lite bilder från idag söndag!

Dagen började med att jag vaknade upp med tre killar i sängen, två små hostiga pojkar hade smugit upp i sängen under natten (eller milo fick jag iof lyfta över men...) jag som fortfarande har svinont i halsen låg kvar och försökte sova en stund till medans pojkarna gick ner för frukost. Klockan nio vaknade även Stella och då gick även vi ner för frukost. 

Sedan hade matheo fotbollsträning kl elva och då åkte Stella, milo och jag till eko där Stella skulle köpa present till ett kalas hon skulle på. Det var något slags helgjippo på eko och de hade sin björnmaskot som gick runt och hejade och lekte med barnen. Milo hoppade dock högt och skrek till av rädsla när han fick syn på den stora nallen. Så Stella valde ut ett mjukisdjur till present och så skyndade vi vidare till kalaset.

Hemma mötte vi upp Mikael o matheo som kommit gem från träningen och så lagade vi lite lunch som Mikael handlat, ingen köttfärssås o spagetti utan flygande Jacob blev det denna söndag. Efter maten gick matheo in på sitt rum o vilade med paddan medan jag o milo la oss framför tv:n i soffan. Tyvärr somnade bara en av oss.
(null)
 
Sedan kom Stella hem.
(null)
De hade fått både ansiktsmålning och naglarna målade på kalaset!

Sedan bestämde jag o pojkarna oss för att baka äppelpaj.
(null)

(null)
Supersmarrig blev den kan jag intyga, efter jag tagit mig en skål framför tv:n nu när barnen somnat. Mikael är på konsert med kompisar så jag har kollat på gift vid första ögonkasten, ätit paj o druckit te med massor av honung i. Nu ska jag oxå gå o lägga mig så kanske det onda i halsen försvinner tills imorgon!
(null)

Glassigt

Publicerad 2018-03-14 19:40:12 i Allmänt,

Förra veckan behövde de hjälp på Ica med att tömma glassboxen inför kommande säsong. Halva priset på alla glassar, eller som jag tycker - det pris som glassarna alltid borde ha!
(null)

(null)

(null)

(null)
Glassigt mellanmål i alla fall!

Snö snö snö

Publicerad 2018-03-05 18:19:39 i Allmänt,

Vi har ju haft ett par veckor med snökaos här i Kalmar. Det har skrivits i Barran att det inte kommit så mycket snö sedan 94. Nu börjar det som tur är töa bort och innan veckan är slut tror jag den är borta helt. Ska bli skönt, nu vill vi ju ha vår!
(null)

(null)

(null)
Inne i stan har det varit svårt att ta sig fram och för att inte prata om att parkera som helt klart har varit knepigt med alla snövallar.
(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela