Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Rena bilar = blöta barn

Publicerad 2015-04-26 12:53:16 i Stella,

Idag har vi tvättat bilarna både invädigt och utvändigt. Matheo kom förståss snabbt på hur man satte på vattnet i vattenslangen!
 
 
 

Kalasfin

Publicerad 2015-04-26 11:51:01 i Stella,

Igår lördag så var det äntligen dags för Majas kalas som Stella längtat efter och räknat ner dagaran till sedan hon fick inbjudningskortet för två veckor sedan! På inbjudan stod det att man fick klä ut sig och vad Stella skulle vara har varit bestämt ända sedan hon fick inbjudan - Elsa från Frost så klart!
 
Så här fin var hon igår innan hon skulle gå.
 
 
 

Glass och cykeltur

Publicerad 2015-04-20 19:34:46 i Stella,

Idag cyklade vi andra med Mikael när han skulle springa. På något sätt lyckades barnen tjata till sig varsin glass som de satte sig i solen och åt!


Vitsippor och taco

Publicerad 2015-04-19 12:33:01 i Stella,

En liten runda i kvarteret bjuder på stor underhållning nu när det är grävskopor eller taco spm Matheo säger dvs traktorer i varje hörna nu när det grävs för fiber. Idag var egentligen målet en bukett vitsippor att ha i en liten vas i fönstret i köket. 








1-årskalas!

Publicerad 2015-04-19 09:18:02 i Stella,

Förra helgen var vi ju i Falkenberg för att fira Novalie som fyllde ett nu i veckan. Och när man ska ha kalas är det ju viktigt att man är ren och fin så söndagsmorgonen började med ett barn för alla barnen.
Novalie kalasredo.
Prinsessan Elsa var visst på besök oxå.
Det serverades pizzabuffe och Matheo stoppade i sig med god aptit, ett av två barn gillar pizza iallafall.
Sedan var det dags för tårta, som Stella och Mathilda fixat med Nutella och banan, supersmaskiga!
Innan vi packade in oss i bilen för att åka mot Kalmar så var det dags för födelsedagsbarnet att öppna sina paket, massor fina saker fick hon, men vet inte om det var presentpappret eller presenterna som var roligast enligt Novalie?!
 

Let it go!

Publicerad 2015-04-10 10:24:16 i Stella,

Äntligen så fanns frozen-klänningen att köpa när vi besökte leksaksbutiken igår torsdag, som Stella har väntat.
 
 

Soligt å fint.

Publicerad 2015-04-10 10:18:10 i Stella,

Matheo fick ögoninflammation i påskhelgen och i tisdags så var han fortfarande inte bra så både han och Stella stannade hemma med mig. I onsdags var det Mikaels tur att stanna hemma, jag hämtade Stella klockan två efter jobbet och då ville hon att Neo och Maja skulle följa med hem och leka. Det blev fullt hus här på eftermiddagen med alla barn och både jag och Mikael hemma. 
Det var superfint väder och vi var ute hela eftermiddagen, Mikael passade på att tvätta bilen och åkte o bytte till sommardäck.Här hemma hade vi full underhållning då de håller på att gräva för fiber på gatan så var det grävmaskiner, traktorer med släp o grejer!
 
 
 

Påsk

Publicerad 2015-04-10 09:40:09 i Stella,

Lite sent kanske men här kommer lite bilder från påsken.
Mina söta små påskakärringar på skärtorsdagen när det skulle flygas till blåkulla med förskolan.
På fredagen kom mormor, morfar och Sofia och då hjälptes vi åt att sätta upp studsmattan till både Stellas och Matheos glädje.  Matheo vill gärna hoppa samtidigt som Stella, men det är liiite svårt att hålla balansen och resa sig på nytt när storasyster hoppar högt.
Någon som är törstig?
Påskäggsjakt, Stella fick en solklänning, såpbubblor och barbieägg. Matheo fick en t-shirt, såpbubblor och ett kinderägg! Alla barn fick ägg även Sofia! hon fick dock bara godis i sitt ägg.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela