Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Jul 2013

Publicerad 2014-01-02 18:13:12 i Stella,

Så blev det till slut julafton även 2013. Vi firade hemma i Sibbhult med mormor och morfar, Sofia, gamlamormor och familjerna Persson/Svensson, Magnusson, Lind och så även farmor och Mathilda och Victor - många var vi.
 
Stella och Matheo fick öppna ett paket på morgonen där deras julaftonkläder låg, så här fina var de, Stella i sin fina blåa klänning med rosor på och så glittriga strumpbyxor. Den rosa tröjan fick Stella i födelsedagspresent (tillsammans med en kjol och ett par tights som vi får visa mer senare) av farfar Jörgen och Lotta och den passade perfekt under klänningen och Matheo hade fin skjorta och svarta mjukisbyxor med glansiga revärer så det såg ut som frackbyxor!
 
 
Familjen Persson/Svensson tog familjekort framför granen - varför gjorde inte vi det?!
 
Först var det glögg och fika medans barnen kollade på Kalle och hans vänner. Sedan så var det det förberedelser för de med kökstjänst, lek, stim och stoj för de övriga och till slut när maten var klar och allt plockats fram och de som skulle ammas hade ammats blev det ett julbord med massor av mat. När vi var tillräckligt mätta för resten av året var det äntligen dags. Han kom röd om kinderna eller i hela huvudet faktiskt och delade ut så många klappar så det hade räckt till ett par barn till!
 
Ellen visar något spännande på sin padda för Stella och Siri.
 
Både Matheo och Stella verkade ha varit snälla för de fick massor av julklappar. Det var så många julklappar till barnen så jag glömde nästan bort mina egna, fast bara nästan. Det verkade som att jag varit hyftsat snäll oxå för jag fick ett par Hunter gummistövlar, handdukar, öronhänge,  skärp och massa mer!
 
Stella fick en abc-tavla, Doc McStuffinskläder, en docka, spel, nattlinne och morgonrock, nattlampa, lego en massa pärlor och massa massa mer leksaker. Matheo fick leksaker, badrock, en nyckelpiga han kan åka på när han blir lite större, kläder och en massa annat han oxå!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela