Stella & Jag

En blogg om Stella, Matheo och Milo av mamma Sabina.

Göteborg

Publicerad 2012-01-10 18:21:19 i Stella,

Vi har ju som bekant varit ett par dagar i Göteborg hos moster Fia. Vi har gått på Universeum och vi har varit på stan och budgetshoppat och sedan har vi ätit och fikat som vanligt!

Vi lyckades få tag i ett direkttåg upp till Göteborg så det gick verkligen som på räls upp, inga bussar eller förseningar där inte och Stella var så duktig och satt stilla mest av tiden när hon inte åt hamburgare eller ritade med kritorna hon fick på MAX.

Sofia mötte ocss på stationen och så tog vi spårvagn tillbaka till hennes och Calles lägenhet. Stella tycker ju det är så spännande att åka både tåg och spårvagn och hon skall ju helst inte sitta kvar i vagnen på spårvagnen utan då ska hon sitta "på stolen"!
På fredagen var vi på Universeum. Där tittade vi på både fiskar av olika slag och apor och fåglar. Och så fick Stella provsitta en polisbil och trycka lite på knapparna så att sirenerna började blinka!

På lördagen tog vi både sovmorgon och långfrukost så det blev bara en liten runda på stan med den obligatoriska pannkakslunchen för Stella och sedan hann vi givetvis med en god fika med supersmarrig morotskaka!
Stella är ju stora flickan nu och kan både sitta på mosters höga stolar och bre mackan själv - nästan.
Lånar lite smink av mamma sedan är vi redo att göra stan i sina nya kläder. Strumbyxor i julklapp från gamlamormor och tröja och kjol i födelsedagspresent från mamma & pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela